Terra İçin İhtişamlı Günler Beklenilenden Uzak Mı?

2 years ago 94

Terra (LUNA) fiyat hareketi birkaç gün önce belirtilen kritik seviyenin altına düştü. Fiyat hareketi daralmaya başladığında, büyük bir hareket olacak, ancak bu hareketin nereye gideceğini görmek hala çok gri kalıyor. Geçen haftaya kadar merkez bankalarının enflasyonu düşürmek için sıkıştırmaya devam edecekleri açıktı, ancak bu hafta daha fazla sıkılaştırmanın resesyona yol açacağının netleşmesiyle bazı değişikliklerden söz edildi. Bu bulutlu pazarın bir parçası olmanız ve bir sonraki adımın netleşmesini beklememeniz mi gerekiyor?

LUNA'nın Bir Kahve Molasına İhtiyacı Var

Terra fiyatı, merkez bankalarının para politikasını daha da sıkılaştırdığı küresel senaryonun desteğiyle aşağı yönlü seyrini sürdürecek gibi görünüyor. Bu parasal yaklaşımla, borç para almak daha pahalı hale geliyor ve kripto para birimlerindeki getiriler geri ödemek ve bu krediler için ödenmesi gereken kredi marjlarından yükselmek için orada olmadığından yatırımcılar kaldıraçlarını kaybediyor. Bu, son birkaç aydır devam eden nakit akışını açıklıyor.

Ancak LUNA fiyatı, birkaç merkez bankasından gelen karışık sinyaller nedeniyle piyasaların kafası karışmasıyla birlikte düşüş yolunda bir yavaşlama görüyor. Orta ve Doğu Avrupa bankaları yumuşak bir iniş girişiminde bulunarak faiz artırım döngüsünün sona erdiğinin sinyallerini verirken, FED daha agresif faiz artırımlarıyla ABD'yi isteyerek resesyona itiyor gibi görünüyor. Bunun arkasında, bir trader olarak uyanık kalmak en iyisidir, çünkü bu an, fırtınanın gözü olabilir ve her şey hareketsiz görünüyor, uzun bir süre geçmeden önce 1,9370 doların üzerinde bir kırılma bekliyor ve 2,6987 doların üzerini hedefliyor.

Tablodaki Kazançların Yüzdesi

Şu anda riskli olan durum, 1.9370 dolara karşı kesin bir reddedilme durumuyla karşılaşabilir ve fiyat hareketinde başka bir düşüş görebilir. Bu, 1,6139 dolarlık bir yeniden testin masaya geri konulacağı ve %61.8 Fibonacci seviyesine denk düşen 1,3494 dolara doğru başka bir düşüşü tetikleyebileceği anlamına gelir. Bu, Terra'nın zaten sorunlu fiyat hareketinin %30'luk bir devalüasyonuna tekabül ediyor.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article