Terra Virtua Coin Hangi Ülkenin? TVK Coin Alınır Mı?

2 years ago 93

Son günlerde fiyatında yaşanan artış sebebiyle yeniden gündem olan Terra Virtua Kolect (TVK) nedir? Kimler tarafından geliştirildi ve hangi amaçla faaliyetlerini sürdürüyor? Kripto para yatırımcıları özellikle ani fiyat dalgalanmaları yaşayan altcoinlere yoğun ilgi gösteriyor. Ancak bu tarz artışlar yüksek riskler barındırıyor. Bugün Terra Virtua Kolect (TVK) tokeni ele alacağız.

Terra Virtua Coin Hangi Ülkenin?

Cardano Adası arazi satışı sebebiyle yükselişe geçen TVK token uzun bir süredir sessizliğini koruyordu. Bunu fiyat grafiğinden de net biçimde anlayabilirsiniz. Projenin kurucusu ortağı Gary Bracey daha önce mobil oyun, video oyunu gibi alanlarda çalışmış bir isimdir. Mevcut ikameti İngiltere de ve Terra Virtua ile NFT, Metaverse odaklı bir proje geliştiriyor.

Gary, Scary Puppies isimli bir İngiliz şirkette halen direktör olarak görev almaya devam ediyor. Kasım 2017 tarihinden bu yana ise TVK projesine CEO’dur.

Yükselişin sebebinin metaverse arazi satışı olduğunu söylemiştik. Bazı detaylara değinelim. Ancak riskli bir yatırım olabileceğini kesinlikle unutmayın.

  • Cardano ağında kuruldu.
  • Metaverse arazi satışları bugün başladı.
  • Araziler NFT olarak alınabiliyor.
  • NFT olarak satın alınan arazilerde yapılar inşa edilebilecek.
  • Farklı boyutlarda arazi alınabiliyor. Küçük arazilere sadece ev yapılırken büyüklere gökdelen tarzı yapılar inşa edilebilecek.

TVK Coin Alınır Mı?

Öncelikle bugün %50 artış yaşayan TVK token riskli bir bölgede bulunuyor. Günlük işlem hacmi birkaç gün önce oldukça zayıftı ancak son 24 saatte %1400 artarak 147 milyon dolar seviyesine kadar yükseldi. Piyasa değeri ise %50 artış yaşadı ve 40 milyon doları aştı. Hali hazırda en büyük 413’üncü kripto para olarak yükselişine devam ediyor. Toplam arzı 1,2 milyar adet ve bunun %64’lük bir kısmı olan 767 milyonu dolaşımdadır.

Geçtiğimiz yıl mart ayında büyük bir ralli başlatan Terra Virtua Kolect (TVK) 1,13 dolara kadar yükselmişti. Bu tarihten sonra hızlı bir düşüş yaşadı ve 2021 Haziran ayında 0,08 dolara kadar geriledi. Kasım ayındaki yükseliş döneminde ise yeniden 0,41 dolara yükseldi. Bu tarihten sonra kısa molalarla düşüşüne aralıksız devam ediyor. Bugün 0,0533 dolardan ciddi sayıda alıcı bulan token ATH seviyesine göre önemli ölçüde eridi. Fakat son 3 gündür Aralık ayından bu yana görmediği hacim seviyelerine ulaştı. Uzun vadeli dip noktasını 0,02 dolarda işaretledikten sonra bugünlerde yaşadığı yükselişe rağmen Nisan ayında 0,15 dolar seviyesinin oldukça altında bulunuyor.

Metaverse arazi satışları sebebiyle yükselen fiyat iyi bir alım bölgesinde olmayabilir. Yatırımcıların arazi satışı sonrası yaşanabilecek ani düşüşlere hazırlıklı olması gerekir.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article