TerraClassicUSD (USTC) Piyasaya Meydan Okuyor: Ralli Sürecek mi?

1 year ago 65

Terra ekosisteminin çökmesine rağmen, LUNC, LUNA ve USTC topluluğun çabaları sayesinde ivme kazanmaya devam ediyor.

Teknik Veriler, Yükselişe İşaret Ediyor!

Kısa soluklu bir toparlanmanın ardından, kripto para piyasasının çoğunluğu tekrar kırmızıya döndü. Ancak dillere destan çöküşüyle sektörü sallayan 'stablecoin' TerraClassicUSD (USTC), piyasaya meydan okumaya  devam ediyor. USTC, son 24 saatte en çok kazandıran kripto para birimlerinden biri oldu. CoinGecko verilerine göre, TerraClassicUSD, son 24 saatte %15,07 ve önceki hafta %19,75 artış kaydederek an itibariyle  0,04349 dolardan işlem görüyor. USTC ayrıca, 400 milyon dolarlık bir piyasa değerine ulaştı. USTC'nin piyasa değeri  %12.38' artarak bir günde 370.76 milyon dolardan 416.67 milyon dolara yükseldi.

Finbold analistlerine göre, USTC'nin teknik analiz (TA) göstergeleri iyi görünüyor. Grafikte görülebileceği gibi, USTC 13'te bir 'satın al' sinyali gösteriyor. Teknik veriler detaylı incelendiğinde, osilatörler de 3 ile 'satın alma' sinyali içinde ve aynı olumlu hissiyatı gösteriliyor.

Topluluk, Hedefe Odaklandı!

Terra Classic topluluğunun çabaları da ekosistemin token'larının fiyatınıayansıyor.  Topluluk, USTC'nin dolara sabit değerini kazanması için son haftalarda birkaç teklif sundu.  Bu gelişmenin ardından, USTC, 24 saatte %35'ten fazla artış kaydetti. Bitcoin Suisse AG'de bir blok zinciri mühendisi ve kıdemli geliştirici olan Tobias Andersen, büyük miktarlarda teminatsız USTC ve LUNC'un  devasa arz sorununa bir çözüm bulan bir teklif sunmuştu. Özellikle, Terra ekosisteminin çöküşüyle ​​birlikte USTC, Mayıs 2022'de 0,1 doların altına düştükten  veABD dolarına sabiti değerini kaybettikten sonra, ölü bir token olarak ilan edildi.

Ancak, TerraClassicUSD'nin son zamanlardaki başarıları ve yeni tanıtılan LUNC vergi/yakım sistemi göz önüne alındığında, LUNC ve USTC yeni başarılara imza atabilir.  Bağımsız Terra Classic geliştirme grubu TerraCVita’nın bir üyesi olan RexYellerBelly, Çarşamba günü bir tweet’te, yatırımcıların bir günde 111 milyar LUNC stake ettiklerini bildirdi. Bu, günlük yaklaşık %12’lik bir artış anlamın geliyor.  Artışın yeni doğrulayıcıların piyasaya sürülmesinden bir gün önce geldiğini vurgulayan RexYellerBelly, bu durumun LUNC’a yönelik  uzun vadeli önemli bir güveni temsil ettiğini iddia etti.  Twitter hesabı LUNC staking’den elde edilen veriler, yatırımcıların toplamda 825 milyar LUNC stake ettiğini gösteriyor. Bu rakam, toplam arzın yaklaşık %12,4’ünü temsil ediyor.

Read Entire Article