Testnet Duyurusu Fiyata Yaradı! Çoğu Altcoin Düşerken O Yükseldi!

2 years ago 95

En büyük köpek temalı kripto para Dogecoin'in (DOGE) izinden giden Baby Doge Coin'in (BabyDoge) resmi Twitter hesabından günün ilk saatlerinde yapılan duyuruda takas (swap) protokolünün test ağında (testnet) kullanıma sunulduğu açıklandı.

BabyDoge Swap Testnet Lansmanı

CoinMarketCap'in verilerine göre, testnet duyurusunun ardından BabyDoge'un fiyatı çoğu altcoin'in kırmızıya büründüğü yeni günde günlükte yüzde 2,87 yükselişle 0,000000001705 dolardan alınıp satılıyor.

Daha önce bildirdiğimiz gibi, protokolün testnet lansmanı için ilk duyuru geçen hafta yapılmıştı. Kullanıcılar tarafından ödenen takas ücretlerinin bir kısmı deflasyonist BabyDoge planıyla token yakımı yapmak üzere kullanılacak ve böylece arzın sınırlı olması noktasında bir adım atılmış olacak. Takas protokolü, ortak projeler için işlem ücretlerini de kaldırıyor. Ancak, popüler kripto paralar için normal işlem ücretleri alınacak. Kullanıcılar, kartlarıyla kripto para satın almak için Simplex widget'ını ise bir ödeme rampası olarak kullanabilecek.

Testnet'i kullanmak isteyen kullanıcıların MetaMask'a veya diğer popüler cüzdanlarına bağlanması gerekiyor. Bir kullanıcı cüzdanını testnet'e bağlandıktan sonra, hemen hemen her bir token'ı BSC token'ı ile değiştirebilme imkanına sahip. Bitcoin ve Ethereum gibi mavi çipli kripto paraların bulunduğu daha fazla işlem çiftinin ise yakında eklenmesi bekleniyor.

Takas protokolünün denetimleri Blockchain güvenlik şirketi CertiK tarafından yapıldı. Şirketin 10 Ağustos'ta attığı tweet göre BabyDoge geçen hafta platformda en çok izlenen token oldu. Öte yandan protokol, takas dışında, verim çiftçiliği, staking ve oylama gibi özellikleri de beraberinde getiriyor.

Yakın tarihli bir soru-cevap etkinliğinde BabyDoge ekibinin, oyuncuların token'ları üzerine bahse girmesine izin verecek ve belirli bir yüzdesi sonunda yakımı yapılacak bir oyun yayınlamayı planladıkları açıklandı. Ayrıca, token'ın dünya çapındaki yayırımcılar tarafından harcanmasını mümkün kılacak fiziksel BabyDoge kartlarının da yolda olduğu belirtildi.

Agresif Pazarlama Planı

Tüm bunlarla birlikte projenin arkasındaki ekip, takas protokolü için "agresif" bir pazarlama planı için hazırlık yapıyor. BabyDoge'un DefiLlama'nın sağladığı verilere göre, şu anda protokolde kilitli toplam değeri 3.27 milyar dolar olan ve BSC'nin önde gelen merkeziyetsiz borsalarından olan PancakeSwap ile rekabet edip edemeyeceğini zaman gösterecek.

Read Entire Article