Tether Müjdeyi Verdi! Artık Bu Ağda Üzerinde Kullanılabiliyor!

2 years ago 95

21 Temmuz'da Tether Operations Limited (“Tether”), Tether (USDT) stablecoininin resmi olarak Tezos ve Bitfinex'te yayında olduğunu duyurdu. Ayrıntılı olarak, enerji tasarruflu ve kendi kendini değiştiren Tezos blok zinciri artık en popüler sabit paralardan biri olan Tether'e (USDT) ev sahipliği yapıyor olacak. Benzer şekilde, Tether (USDT) sahipleri artık popüler borsa Bitfinex'te stablecoini kolayca takas edebiliyor olacaklar.

Tezos'tan Büyük Adımlar

Haberle ilgili olarak, Tether'in Baş Teknoloji Sorumlusu Paolo Ardoino, şu anda Tezos blok zincirinin bir parçası olan stablecoin hakkındaki duygularını paylaştı.

Tezos'ta parçası olmaktan ve büyüyen, canlı olan toplulukta kripto para alanındaki en likit, istikrarlı ve güvenilir sabit paraya erişim sunmaktan heyecan duyuyoruz.

Tezos'taki USDT entegrasyonu, orijinal PoS blok zinciri ağı için önemli bir kilometre taşı olarak kabul ediliyor. Tezos, yıllar içinde önemli bir büyüme ve kullanımda yıldan yıla artış gördü. Blockchain, 2021 için yıllık Elektrik sermayesi geliştirici raporuna göre en büyük geliştirici ekosistemleri arasında da listelendi.

Bu yeni duyuru ile Tether (USDT) artık Tezos'un sürekli büyüyen ve hızla genişleyen ekosisteminin bir parçası olacak. Bu ekosistem, NFT pazar yeri "Objkt.com", üretken sanat platformu "fx(hash)," verim çiftçiliği protokolü "Youves" ve merkezi olmayan değişim/EVM köprüsü "Plenty" gibi platformlardan oluşuyor. Ek olarak, Manchester United, Team Vitality, McLaren Racing, The Gap ve daha fazlası gibi büyük markalar da Tezos markasıyla iş birliği içerisindeler.

Önde Olma Çabası

Benzer şekilde, duyuru, Tether'in (USDT) büyüyen dijital varlık alanında öncü işbirliğine ve birlikte çalışabilirliğe kendini adama iddialarıyla uyumlu olarak görülüyor. Tether, bu kararla finans sektöründeki en büyük atılımın ön saflarında yer alma çabalarını sürdürüyor.

Aynı zamanda Tezos, merkezi olmayan finans, Web3 dünyasına girmek isteyen birçok marka ve kurumun tercih ettiği platformlardan biri olmaya devam ediyor.

Read Entire Article