The Graph Coin Geleceği! Algorand (ALGO) Yorumları!

2 years ago 97

Altcoin pazarı dün başlayan yükselişi çoktan tersine çevirmeye başladı. Bugünlerde sürüden ayrılabilecek kripto paraları izlemek gerekiyor. Peki ALGO ve GRT akıntının tersine kürek çekebilecek durumda mı? Hali hazırda büyük bir geri çekilme yaşayan piyasalar birçok altcoinin önemli miktarda erimesine sebep oldu. Bu iki altcoin uzun vadede cazip mi?

The Graph Coin (GRT) Geleceği

Graph token, güçlü temelleri ve benzersiz odağı sayesinde yatırımcıların gözdesi olan altcoinler arasında. Bununla birlikte, GRT'nin fiyat hareketi, kripto pazarının geri kalanıyla birlikte çöküyor. En iyi blockchain projelerinden bazıları, The Graph'in blockchain indeksleme hizmetlerini zaten kullanıyor. Ağ, yakın zamanda Cosmos hub ile entegrasyonu tamamlayarak bir adım daha ileri gitti. Bu, en önemli gelişmelerden biri olarak kabul ediliyor çünkü daha fazla blockchain’in The Graph hizmetlerine kolayca erişmesine izin verecek. GRT'nin talebinin ve kullanımının daha sonra artması bekleniyor.

GRT, Mayıs ayının ikinci yarısında dar aralıktan 0,090 dolara kadar düşen uzun süreli aşağı yönlü hareketle çıktı. Bu fiyat seviyelerinde en son Aralık 2020'de işlem gördü. GRT, destek ve direncin altını çizdiği azalan bir kama formasyonunda işlem görüyor. Fiyat hareketi son birkaç gündür düşüşte olmasına rağmen, destek hattıyla etkileşime geçmeden önce hala daha fazla düşüşe yer var.

GRT'nin en son fiyat hareketi, bazı zincir üstü ölçümler tarafından yakalanan zincir içi etkinliği yansıtır. Örneğin, piyasa değeri 15 Mayıs'ta 655 milyon dolara düşmeden önce 4 Haziran'da yaklaşık 1,19 milyar dolar ile zirve yaptı. Balinalar tarafından tutulan arzı aynı zamanda %46,92 düşüşle %45,48 seviyesine indi. GRT'nin önümüzdeki birkaç gün içindeki fiyat hareketi büyük ölçüde balina arz değişimlerine bağlı olacaktır. 10 milyondan fazla GRT coin tutan adresler 11 Haziran'da %91,38'e, 15 Haziran'da %91,65'e yükseldi. Bu arada, 1 milyon ile 10 milyon arasında coin tutan adresler aynı zamanda %5,54'ten %5,28'e düştü. 100.000 ila 1 milyon coin tutan adresler %1,75'ten %1,71'e düştü.

Algorand (ALGO)

Pazar genelindeki düşüşler, ALGO’nun 0,29 dolarlık desteğe giden yolculuğunu hızlandırdı. Fiyat yazı hazırlandığı sırada ise 0,3055 dolardan alıcı buluyor. Alıcılar 0,41 dolar direncinde avantajlarını kaybettikten sonra, ALGO aşağı yönlü bir şamdandan sonra bir dizi kırmızı mum gördü. Altcoin sadece altı günde (9-15 Haziran) değerinin üçte birinden fazlasını kaybetti ve 15 Haziran'da 16 ayın en düşük seviyesini gördü.

Alıcılar mevcut 20 EMA ve 0,3101 dolar desteğinin altında bulunan fiyatı yakından izlemedir. Bu seviyede yapacağı kapanışlar Algorand (ALGO)’ı 0,29 dolar bölgesindeki Kontrol Noktasına (POC, kırmızı) yönlendirebilir.

%61,8 seviyesi, 55 EMA ve RSI düşüş eğiliminin birleşimi uzun süreli bir düşüşe neden olabilir. 0,31 dolar bölgesinin altındaki herhangi bir kapanış, trendi değiştiren herhangi bir hareketten önce altcoini %7’ye varan yeni kayıplara itecektir. 20 EMA'dan geri dönüş, alıcıların önümüzdeki kapanışlarda %61,8 seviyesini yeniden test etmesine yardımcı olabilir. Son olarak, ALGO Bitcoin ile 30 günlük %72 korelasyon paylaştığı için yatırımcılar en büyük kripto paranın hareketlerini de izlemelidir.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article