The Graph (GRT) Düşüşte Alınır Mı? Beklentiler Neler?

2 years ago 90

Bitcoin (BTC) 25.300 doları gördükten sonra aralıksız düşüşüne devam ediyor. BTC bugün 19.920 dolara kadar düştü. Birkaç gündür 21.200 ve 21.675 dolar altındaki kapanışların fiyatı 19.000 dolara kadar çekebileceğinden bahsediyorduk. Nitekim öyle de oldu, BTC 19.900 dolar seviyesinde satışları durdurmuş olsa da bu bölgeden uzaklaşabilmiş değil. Altcoinler ise bu süreçte önemli ölçüde eridi, peki GRT yatırımcılarını neler bekliyor?

The Graph (GRT)

Marjin işlemlerde 400 milyon dolarlık tasfiye yaşandı ve Bitcoin 20.160 dolardan alıcı bulmaya devam ediyor. The Graph (GRT) ise diğer altcoinler gibi güne %9 zararla devam ediyor. Birçok altcoinin işlem hacmi artarken fiyatı çift haneye yakın düşüşler yaşadı. Kripto paraların toplam piyasa değeri ise 1 trilyon doların altında 972 milyar dolar seviyesindedir. GRT geçen hafta aldığı tokattan sonra geri dönüş yapmakta zorlanıyor gibi görünüyor. Ağustos başındaki bir mitingde yaptığı girişimler, boğalar için bir miktar umut vaat etti. Ancak mevcut performansı, ayı ağustos başındaki fiyatından daha düşük bir fiyatla kapatabileceğini gösteriyor.

GRT fiyatı son 30 gün içinde 0,1 dolar ile 0,15 dolar arasında hareket etti. Fayda üreten kripto paralardan olduğu için çok sayıda yatırımcı uzun vadeli olarak elinde GRT tutuyor. GRT geçtiğimiz yılın şubat ayında 2,88 dolara ulaştı ve bugün ATH seviyesinin %96,42 aşağısında yer alıyor. 10 milyarlık arzın %69’u dolaşımda ve 711 milyon dolar piyasa değeriyle en büyük 80’inci kripto para konumundadır.

The Graph (GRT) Alınır Mı?

Kripto para birimi MFI verilerine göre bazı çıkışlar yaşamaya başladı bile. GRT'nin sönük performansı, aktif adres sayısındaki büyüme eksikliği ile uyumlu görünüyor. Son dört haftadaki ortalama aktif adres sayısı 645 civarındaydı. Ay boyunca bu ortalamadan çok az sapma oldu ve son altı günde aynı ortalamanın altına kayda değer bir düşüş oldu.

Aktif adreslerin sayısındaki nispeten düşük büyüme, teşvik eksikliğini yansıtıyor. The Graph'in ağ büyümesinin yavaşladığı ve şu anda son dört haftadaki en düşük seviyelerinde olduğu düşünüldüğünde bu şaşırtıcı değildir. GRT'nin kısa vadeli duyarlılığına rağmen bazı iyi haberler var.

The Graph büyümenin bir sonraki aşamasına hazırlık olarak planlarını açıkladı. Blockchain ağı, Göç Altyapı Sağlayıcıları (MIP) programı adı verilen yeni bir program başlattı. Bu duyuruya göre program yeni zincirlerin ve alt subgraph’lerin oluşturulmasını daha da kolaylaştıracak. Bu daha fazla likidite ve ağda daha fazla geliştirici anlamına geliyor. Buna göre uzun vadede GRT, geçmişte olduğu gibi iyi bir performans gösterebilir. Ancak fiyatın Bitcoin performansına bağlı olarak daha fazla kayıp yaşama riski kısa vadede devam ediyor.

Read Entire Article