TRX İçin Yatırımcısını Heyecanlandıracak Nokta Yaklaşıyor!

2 years ago 108

Tron (TRX), USDD de-peg'inin bir sonucu olarak düşüşün ardından bir miktar toparlanma yaşadı, ancak tekrar düşüş yaşayabileceğiyle ile ilgili endişeler devam ediyor. TRX, Nisan 2021'de tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 0.18 dolara ulaştığından bu yana düşüyor. Aşağı yönlü hareket, 15 Haziran 2022'de 0,046 dolara düştü.

Düşük ve ardından gelen sıçrama, 826 gündür yürürlükte olan artan bir destek çizgisini doğrulamaya hizmet etti. Fiyat bu çizginin üzerinde işlem gördüğü sürece, yükseliş yapısı bozulmadan kalacak gibi duruyor.

Haftalık RSI, 50 çizgisini direnç  olarak doğrulama sürecinde olabilir. Bunu yapmakta başarılı olup olmadığı göreceğiz, bu durum fiyatın hattan düşüp düşmediğini belirleyebilir. Bu hat içerisinde oluşacak olası bir sıkıntı , aşağı doğru hareketin hızlanmasına neden olabilir.

Sıkıntı, Düşüşü Tetikleyebilir!

Günlük grafik, fiyatın yılın başından beri yükselen bir paralel kanal içinde arttığını gösteriyor.13 Haziran'da ondan ayrıldıktan sonra, fiyat onu takip eden hafta boyunca direnç olarak doğrulandı. Ancak fiyat, 27 Haziran'da kanalın destek hattına kadar geriledi. Şu anda 0,5 Fib geri çekilme direnç seviyesinde 0,069 dolarda işlem görüyor.

Haftalık grafiğe benzer şekilde, RSI şu anda 50 çizgisini direnç olarak onaylarken, aynı zamanda azalan bir trend çizgisini takip ediyor. Bu nedenle, eğer başarılı olursa, önemli bir yukarı doğru hareketin katalizörü olabilir.

İki saatlik grafik, TRX'in yükselen bir paralel kanalın direnç çizgisinde işlem gördüğünü gösterdiğinden bu görünümle uyumlu görünüyor. Kanalın direnci, daha önce belirtilen Fib geri çekilme direnç seviyesiyle çakıştığından, fiyatın kırılıp kırılmaması, kısa vadeli hareketin yönünü büyük olasılıkla belirleyecek gibi görünüyor.

TRX/BTC

Kripto para traderı @CryptoShadowOff, fiyatın sonunda çok uzun vadeli yatay bir direnç alanından çıktığını belirterek TRX grafiğini tweetledi.

Uzun vadeli TRX/BTC grafiği iki ana nedenden dolayı yükselişte. İlk olarak, fiyat, daha önce Mayıs 2018'den beri yürürlükte olan alçalan bir direnç çizgisinden çıktı. İkinci olarak, Eylül 2018'den beri geçerli olan 300 satoshi yatay alanını geri aldı. Yukarı hareket devam ederse, bir sonraki en yakın direnç alanı 460 satoshi olacak.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article