Tüm Altcoin’ler Çökerken O Yükseldi!

2 years ago 89

Haftanın sonuna yaklaşılırken kripto para piyasalarının büyük bir kısmı son 24 saatte yüzde 10'lara hatta yüzde 20'lere varan düşüşlerle hoş olmayan bir düzeltmeyle karşı karşıya. Ancak Gnosis (GNO) ilginç bir şekilde yeşil bölgede kalarak yatırımcısına kaybettirmeyen üstüne kazandıran birkaç altcoin'den biri oldu.

Neler Oluyor?

MakerDAO tarafından son duyuruya göre, GnosisDAO, kuruluşun yönetişim token'ı olan GNO için MIP6 Teminat Yerleştirme Önerisi'ni sundu. Yeni teklifle hedef, işbirliğinin ilk yılında GNO token teminatına karşılık en az 30 milyon DAI üretmek.

Yerleştirme Önerisi, Gnosis'in sektördeki zengin deneyimi ve olumlu imajı göz önüne alındığında MakeDAO topluluğu tarafından olumlu bir şekilde karşılandı. Proje, 2015 yılında ConsenSys'in bir parçası olarak Stefan George ve Martin Koppelmann tarafından kuruldu. 2017'ye gelindiğinde bağımsız bir varlık haline geldi ve ConsenSys'den ayrıldı.

GnosisDAO, Ethereum ekosistemi için merkeziyetsiz bir altyapı oluşturma mücadelesi vermesiyle öne çıkıyor. 2021'in kasım ayında hem xDAI hem de GnosisDAO topluluğu, Gnosis Chain'i oluşturmak adına ekosistemlerini birleştirmek için oy kullandı. Proje bu şekilde ölçeklendirme sorunlarını sağlam bir mühendislik yoluyla ele alan bir Ethereum öncüsü olmayı başardı. Gnosis Chain, kararlı işlemler için bağlantılı yürütme Layer'ıdır ve bir EVM Chain'idir. xDai token'ı kullanılan projede geniş bir kullanıcı grubu kapsanmaktadır.

Gnosis misyonu gereği her zaman Ethereum ekosistemi için denemeler yapma ve merkeziyetsiz bir altyapı oluşturmaya odaklanmıştır. Gnosis 2015 yılında kurulduğunda, dünya çapında doğru bilgilere erişim sağlamak için öngörü piyasaları oluşturmaya odaklandı. Bir DAO olarak Gnosis, ekosisteminin geliştirilmesi, desteklenmesi ve yönetimine ilişkin kararları şeffaf bir şekilde yönlendirmek için yarattığı ürünleri kullanmaktadır.

GNO Teknik Analizi

Diğer kripto paralara benzer şekilde, GNO birkaç gün önce başarılı bir performans göstererek değerini yaklaşık yüzde 15 oranında artırdı ve 50 günlük hareketli ortalamanın üzerindeki konumunu pekiştirdi.

Bitcoin ve Ethereum gibi diğer kripto paralar yeni yerel düşük seviyelere gerilerken, GNO'da herhangi bir çöküş yaşanmadı ve Temmuz ayında girdiği yerel yükseliş trendinin üzerinde hareket etmeye devam ediyor. Altcoin, yazım sırasında günlükte yüzde 3,56 yükselişle 182,95 dolardan alınıp satılıyor.

Read Entire Article