Tüm Coinler Düşerken Bu Coin Piyasaya Meydan Okudu!

2 years ago 86

Birkaç günlük büyümeden sonra, çoğu kripto para kırmızı bölgede olduğundan kripto para piyasası düzeltme aşamasına girmiş gibi görünüyor. Tüm piyasanın aksine MATIC ise istikrarlı şekilde büyümesini sürdürmüş gibi görünüyor.

BTC/USD

Bitcoin (BTC) oranı son 24 saatte %6 düştü.

Günlük grafikte Bitcoin (BTC), dünkü düşüş mumunun ardından 23.000 doların altına düşerek düşüşüne devam etti. Şu anda, fiyat 22.400 dolarlık destek seviyesinden sıçradı ve hareketine devam ediyor.

Oran bunun üzerine çıkana kadar boğalar piyasadaki durumu kontrol etmeye devam edebilirler. Bu durumda, yakında 23.000 dolar bölgesine geri dönüş beklenebilir. Bitcoin, yazım sırasında 22.483 dolardan işlem görüyordu.

SOL/USD

Solana (SOL), %9 düşüşle Bitcoin'den (BTC) daha fazla kaybetti.

Düşüşe rağmen Solana (SOL), fiyat destek seviyesinden 39.72 dolara sıçradığı için yükselişini sürdürüyor gibi görünüyor. Böylece, tekrar 40 doların üzerine çıktı. Sonuç olarak, hafif artış devam ederse, 45 dolarlık bölgeye dönüş sadece bir zaman meselesi olur. SOL, yazım sırasında 41,26 dolardan işlem görüyordu.

AVAX/USD

Avalanche (AVAX), dünden bu yana fiyatının %6'sını kaybederek Bitcoin'in (BTC) düşüşünü takip etti.

Avalanche (AVAX) da dünkü düşüşün ardından yükseliyor, bu da düşüşün başka bir yükselişten önceki bir düzeltme olduğu anlamına geliyor olabilir. Şu anda, 25 dolar bölgesine dikkat edilmeli. Eğer düzeltmeden hafif bir şekilde kurtulabilirse, orta vadeli bir boğa koşusu görme şansı olabilir. AVAX, yazım sırasında 24.06 dolardan işlem görüyordu.

ADA/USD

Cardano (ADA) bugün listenin en büyük kaybedeni oldu ve neredeyse %9 azaldı.

Oran 0,4921 dolar seviyesinin altına sabitlendiğinden Cardano (ADA), diğer kripto paralardan daha kötü görünüyor. Şu anda, ayılar boğalardan daha güçlü ve 0,45 doların test edilmesi 0,50 dolara büyümeden daha olası olabilir. Ayrıca satış hacmi de arttı. ADA, yazım sırasında 0,4822 dolardan işlem görüyordu.

MATIC/USD

Diğer kripto paraların aksine, MATIC son düşüşü neredeyse hasarsız atlattı.

MATIC, 0,80 dolar bölgesinin yukarı yönlü kırılmasından sonra yükselmeye devam etti. Şu anda fiyat 0,90 dolara doğru ilerliyor ve bunun kırılması 1 dolarlık bölgeye daha fazla yukarı hareket için bir ön koşul olabilir. MATIC, yazım sırasında 0,8769 dolardan işlem görüyordu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article