Tüm Detaylarıyla Paribu Coin: Paribu Coin (PRB) Ön Satış Başladı Mı? PRB Coin Kaç TL? PRB Coin Alınır Mı?

2 years ago 127
 Paribu Coin (PRB) Ön Satış Başladı Mı? PRB Coin Kaç TL? PRB Coin Alınır Mı?

Türkiye’nin önde gelen kripto para borsalarından olan Paribu, geçtiğimiz haftalarda kendi blok zincirini ve native token’ının duyurusunu yaptı. Gelin bu makalemizde PRB nedir? Paribu Coin alınır mı? Paribu Coin kaç TL, PRB ön satış başladı mı? Bu soruları yanıtlamaya çalışalım.

PRB Coin Nedir?

PRB, Türkiye’nin önde gelen kripto para borsalarından olan Paribu tarafından oluşturulan Paribu Net blok zincirinin yerel varlığıdır.

Paribu Net’te gerçekleşen işlemlerin ücretleri PRB ile ödenir. PRB stake işlemi ile validator olarak kullanıcılar, onay mekanizmalarında ve ağın yönetiminde söz sahibi olur.

Paribu Coin (PRB) Ön Satışı Başladı Mı?

Türkiye’nin önde gelen kripto para borsalarından biri olan ve 5 milyon’dan fazla kullanıcısı bulunan Paribu, bir süre önce kendi blok zincirini ve yere varlığının duyurusunu yaptı. Yapılan bu duyurudan bir süre sonra Paribu’nun, blok zincirini Paribu Net, Ocak 2022’de hayata geçirildi.

Bu gelişmenin ardından Paribu’nun resmi web sitesinde yayınlanan bir blog gönderisinde ise PRB coin’in ön satış tarihinin belli olduğu belirtildi. 15 Şubat’ta Paribu tarafından paylaşılan bilgilere göre ise Paribu’nun yerel varlığı olan PRB’nin ön satışının 21 Şubat’ta gerçekleşeceği bildirildi.

Bunlara ek olarak geçtiğimiz gün PRB coin için önemli günlerden biriydi. Öyle ki PRB coin, 9 Mart 2022’de Paribu’da işleme açıldı.

PRB Coin Kaç TL

Geçtiğimiz gün Paribu’da işleme açılan PRB coin, 21 Şubat tarihinde gerçekleştirilen ön satışta 9 TL ve 12 TL’den satışa sunuldu. Dün ise Paribu’nun, PRB coin’i işleme açmasıyla birlikte fiyatta büyük bir patlama yaşandı ve 57 TL seviyelerine kadar bir artış yaşandı.

İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla PRB coin, son 24 saatte %242’lik bir artışla 32.55 TL’den alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Paribu Coin (PRB) Alınır Mı?

Şimdi gelelim asıl soruya: Paribu Coin (PRB) alınır mı? Bu soruya evet veya hayır olarak cevap vermem pek doğru olmayabilir. Ancak ben bu kısınmda size PRB coin’in yatırımcılarına sunduğu avantajlarından bahsedeceğim ve bu soruya siz kendiniz yanıt vereceksiniz.

PRB coin yatırımcılarına ne avantajlar sunuyor? Gelin hep birlikte bakalım;

  • PRB ile Paribu Net üzerinde ağ ücretini ödeyebilecek. Hızlı bir şekilde PRB ve Paribu Net üzerinde yaratılan P20 token’larının transfer işlem ücretlerini PRB ile ödenebilecek.
  • Paribu Net üzerinde akıllı kontratlar ve dağıtık uygulamalar yaratıp bu sistemlerin ekonomilerini PRB ile inşa edebilecek.
  • İlerleyen dönemde PRB bakiyenizi, aday validatörlerden birine stake ederek onay sürecinin bir parçası olabilir ve işlem ücretlerinden pay alabilecekler.
  • PRB bakiyenizle oylama gücü elde ederek ağın geleceğinde söz sahibi olabilir, geliştirme önerileri iletebilir ve/veya geliştirme önerilerini oylanabilir.
  • PRB’yi kısa bir süre sonra Paribu’da sadakat programlarında da kullanabilecek.

Read Entire Article