Twitter’ın Şamiyonları Belli Oldu: Bitcoin ve Bu Altcoin’ler Zirvede Yer Alıyor!

2 years ago 85

Kripto para birimlerinde önemli bir metrik olan Twitter takipçi sayısı, projelerin sürdürülebilirliği ve popülaritesine yönelik somut ipuçları veriyor.

Shiba Inu, Ethereum ve Ripple'ı Geride Bıraktı

Shiba Inu'nun (SHIB) resmi Twitter hesabı, sadece iki yıl önce oluşturuldu, ancak SHIB'in küresel çapta benimsenmesi ve geçmişteki devasa rallileri sayesinde hızla büyüyor. Shiba Inu'nun Şubat 2021'de açılan Twitter hesabı üç milyondan fazla takipçi çekti. Meme coin, Twitter takipçileri sayısı bakımından dördüncü en büyük kripto para birimi konumunda. Shiba Inu'nun toplam 3.426.940 (3.42 milyon) takipçisi var. İlginç bir şekilde Shiba Inu, Twitter takipçi sayısı sıralamasında Ethereum'un (ETH) önünde yer alıyor. Ethereum ekibi resmi Twitter hesabını Ocak 2014'te oluşturmuş olsa da, hesap şu ana kadar toplam 2.704.499 (2,7 milyon) takipçiye ulaştı. Shiba Inu'nun, Ethereum'dan 722.441 daha fazla Twitter takipçisi var.

Shiba Inu'nun Twitter takipçileri bakımından hala Dogecoin (DOGE), Bitcoin (BTC) ve Binance Coin'in (BNB) gerisinde olması dikkat çekici. Ethereum dışında, Shiba Inu şu anda Ripple (XRP), Crotone (CRO), Polygon (MATC), Solana (SOL) gibi daha eski projelerin de önünde yer alıyor. Veriler, Shiba Inu'nun Twitter'da iyi bir potansiyele sahip olduğunu gösteriyor. Bu durum, SHIB'in kolayca trend olmasına yardımcı olarak fiyatını da etkiliyor. Shiba Inu'nun Twitter takipçilerinin büyümesinde SHIB toluluğunun çabaları büyük önem taşıyor. Ekip özellikle SHIB'in yeni projeleri, ortaklıkları ve yakımlar gibi duyurularda aktif rol oynor.

SHIB: Kısa Vadede Zengin Olma Hayali

Gerek yatırımcı sayısı gerekse de projeleri ile gündemden düşmeyen Shiba Inu, kripto paraların yatırımcılara kısa sürede büyük karlar sağlayabileceğini gösterdi. Coingecko verilerine göre, Shiba Inu'nun değeri, Ağustos 2020'de piyasaya girmesinden bu yana 200.000 kattan fazla büyük bir hızla arttı. Bu yüzden, SHIB'in iki yıldan daha kısa bir sürede milyonlarca takipçi çekmesi şaşırtıcı değil. Bu yıl Shiba Inu, artan takipçi sayısı sayesinde Twitter'da sık sık en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

Meksika ve Filipinler, son dönemde SHIB’in popülaritesinin ivme kazandığı iki ülke oldu. SHIB’in benimsenmesi, Coins.ph’de listelenmesinden bu yana yükselişte. Bu borsa, Filipinler Merkez Bankası tarafından onaylanmış ve yaklaşık 16 milyon kullanıcısı var. Başka bir deyişle, SHIB‘e neredeyse bir gecede 16 milyon yeni kullanıcı erişebilir. SHIB, borsada halihazırda mevcut olan 20 kripto varlığına eklenecek. Meksika merkezli Utel Üniversitesi, SHIB de dahil olmak üzere 34 kripto para biriminde öğrenim ücreti kabul edeceğini duyurdu

Read Entire Article