Uçuşa Geçen Altcoin’de Bu 2 Kritik Tarihe Dikkat! Analist, Teyit Etti!

2 years ago 89

 Bitcoin (BTC) kısır bir döngü içerisinde hareket ederken, bazı altcoin'ler ise güncellemeler ve yakımlar sayesinde ivme kazanıyor.

Güncelleme Geliyor: EOS, %20 Artış Kaydetti!

EOS (EOS), bugün yaklaşık %20 artışla 1,66 dolara ulaştı. Altcoin, Mayıs 2021'den bu yana en iyi günlük performansını kaydetmeyi başardı. Bitcoin (BTC) ve Etherum (ETH), %3 oranında  değer kazanırken, EOS ekosisteminden meydana gelen güncelleme duyuruları sayesinde ivme kazandı.14 Ağustos'ta, EOS blok zincirinin büyümesini ve gelişimini denetleyen kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan EOS Vakfı (ENF), yaklaşmakta olan 'Yielding' teşvik programı için kayıtları açtı. Yielding, kullanıcıları için getiri sağlayan merkeziyetsiz finans (DeFi) uygulamalarını çekmek için bir likidite teşvik ve ödül programıdır. EOS bunu yaparken, DeFi alanındaki en iyi blok zinciri rakipleri olan Etherum, Cardano (ADA) ve Solana (SOL) ile rekabet içerisinde. Kritik açıklamadan bu yana, EOS havuzlarında kilitli toplam değer (TVL) 94.71 EOS'tan 102.18 EOS'a yükseldi. Bu durum, token talebinde artış olduğunu gösterdi. TVL, 28 Ağustos'ta ödül aktivasyonuna kadar geçen günlerde muhtemelen artacaktır.

Buna ek olarak, ENF CEO'su Yves La Rose'a göre, EOS bu hafta sonunda EOSIO olarak yeniden markalanacak ve ardından 21 Eylül'de Mandel adlı bir v3.1 konsensüs güncellmesi gelecek. Yeniden markalama ve güncelleme, ağı ilk tasarlayan şirket olan Block.One'dan EOS'un sembolik olarak ayrılması anlamına geliyor. La Rose, güncellemenin bir hard fork aracılığıyla gerçekleşeceğini, yani yeni versiyonun (EOSIO) orijinal zincirle geriye dönük uyumlu olmayacağını ve yeni konsensüs kurallarını izleyeceğini kaydetti. Hard fork, olası bir zincir bölünmesi durumunda, mevcut tüm EOS sahiplerinin her iki zincirde de eşit miktarda token alacağı anlamına gelir. Teorik olarak, bu, Ethereum örneğinde görüldüğü gibi, hard fork'a giden günlerde spekülatörler arasındaki EOS talebini artırabilir.

Teknik Veriler, Bu Seviyeye İşaret Ediyor

Teknik açıdan bakıldığında, EOS'un fiyatı önümüzdeki haftalarda uzun bir boğa trendi izliyor. İlk önemli ipucu, EOS günlük grafiğindeki U şeklinde bir fiyat yörüngesinin ardından aşağı yönlü bir kanal trendi ile onaylanan fincan ve kulp oluşumu.

Teknik analizin önemli bir kuralı olarak, bir fincan ve kulp modeli, fiyat artışının devam edeceğine işaret eder. Cointelegraph analistlerinden Yahu Gola'ya göre EOS fiyatı kısa vadede 2.45 dolara ulaşabilir.

Read Entire Article