Ünlü Amerikan Dergisi Popüler Borsa İle Ortaklık Kurdu! NFT Koleksiyonu Geliyor

2 years ago 125
Ünlü Amerikan Dergisi Popüler Borsa İle Ortaklık Kurdu! NFT Koleksiyonu Geliyor

Amerika’nın müzik, siyaset ve popüler kültüre adanmış dergisi Rolling Stone, iki yıllık bir aradan sonra Rolling Stone Live’ın geri döndüğünü duyurdu. Şirket ayrıca dünyanın önde gelen kripto para borsası Coinbase ile de işbirliği yaptığını duyurdu.

Rolling Stone, Coinbase İle Ortaklık Kurdu

Amerika’nın önde gelen dergisi Rolling Stone, blockchain alanında 12 dijital sanatçının yer aldığı özel bir Rolling Stone Live NFT koleksiyonu çıkarmak için popüler kripto para borsası Coinbase ile işbirliği yaptı.

Rolling Stone’a göre sanatçılar, Rolling Stone logosunu da sergileyen NFT‘leri oluşturmakla görevlendirildi. Koleksiyonu geliştirecek sanatçılar arasında Deadfellaz, Elise Swopes, Boss Beauties, Kideight, Mikegrillmadeit, Markthehabibi, Domino, Giant Swan, Alida Sun, Jeff Manning, Mister Goldie ve Emonee LaRussa yer alıyor.

 

Öte yandan Amerikan dergisi, bu özel etkinliğin Rolling Stone ve Coinbase arasında “devam eden bir ortaklığın başlangıcını işaret ettiğini” açıkladı. Ayrıca Rolling Stone tarafından yapılan açıklamaların devamında şu ifadelere yer verildi;

“Sınırlı koleksiyon, hayranlarımıza kripto alanının en etkili dijital sanatçılarından bazıları tarafından yaratılan bir tarih parçasına sahip olmak için olağanüstü bir şans sunacak.”

Rolling Stone, Bored Ape Yacht İle Ortak Oldu

Rolling Stone’un, önde gelen kripto para borsası Coinbase ile kurduğu ortaklık ve NFT denemesi önde gelen derginin sektördeki ilk adımı değil. Öyle ki Rolling Stone, geçtiğimiz yıl önde gelen NFT koleksiyonu Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT projesiyle bir ortaklık kurdu.

Boss Beauty’nin kurucusu ve CEO’su Lisa Mayer, bu ortaklık hakkında yaptığı açıklama ile ekibinin NFT koleksiyonuna katkıda bulunmaktan heyecan duyduğunu söyledi.

Mayer, 3 Şubat’taki duyuru hakkında yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi;

“Rolling Stone gibi ikonik bir marka ve Coinbase gibi yenilikçi bir şirketle işbirliği yapma fırsatına sahip olmak çok ilham verici oldu. Dijital sanatçıları ve hepsinin nasıl bir araya geldiğini görmekten heyecan duyuyoruz.”

Bu yıl Rolling Stone Live (Rslive2022) Kaskade, Tinashe, Iann Dior’un müzik performanslarını ve Lil Jon’un bir DJ setini içerecek. Rslive2022’ye kadar önde gelen Doordash ve Twitch firmaları, yerinde stüdyo oturumlarına ev sahipliği yapmak için Rolling Stone ile birlikte çalışacak. Rslive2022 logosu ayrıca bu yılki Rolling Stone Live etkinliğini Coinbase’in 12 Şubat 2022 tarihinde sunacağını gösteriyor.

Read Entire Article