Ünlü Analist Açıkladı: Twitter, Dogecoin Ve Bu 3 Coin’i Başka Bir Seviyeye Taşıyabilir!

1 year ago 69

Twitter'ın kripto ödemelerini hizmetlerine entegre etmeye başlaması sadece bir zaman meselesi. Artık işlerin başında Elon Musk olduğuna göre, sosyal medya platformunda kripto para birimlerinin kullanılmaya başlanması hiç olmadığı kadar olası. Bu bağlamda, hangi kripto para birimlerinin Twitter ödemelerinde yer alma şansına sahip olacağını değerlendirmek daha da önemli hale geliyor. Son olarak, raporlar Musk'ın Twitter kullanıcıları için abonelik ücreti getirmek istediğini öne sürdü.

Twitter Kripto Ödemeleri: Neredeyse Kesin mi?

Bu, Twitter abonelik ücretleri için ödeme yapmak üzere kripto para birimlerinin yakında tanıtılacağı spekülasyonlarına yol açtı. Twitter kullanıcılarının çoğunluğunun abonelik temelli hizmeti tercih etmek istemediği bildirilirken, bu hamle ile büyük bir oyun değiştirici olabilir. Uzmanlar, abonelik temelli iş modelinin Twitter'ın gelirlerine yardımcı olmakla kalmayıp içerik denetleme sorununu da çözeceğine inanıyor.

Musk, Twitter'ı devralmadan önce trollerin, spam hesapların ve botların platformdan temizlenmesi gerektiği konusunda oldukça ses getirmişti. Aslında Musk geçtiğimiz günlerde Twitter'ın daha güvenilir bir platform olmasını istediğini söyledi.

Twitter'da Entegrasyon Sesi Yükseliyor

Bu arada, birkaç kripto para birimi potansiyel Twitter kripto ödemeleri entegrasyonundan faydalanabilir. Kripto influencer'ı Ran Neuner, Binance'in stablecoin'i BUSD'nin de bu hamlenin gerçekleşmesi halinde fayda sağlayabileceğine inanıyor.

Elon Musk'ın Dogecoin'e (DOGE) verdiği destekle, memecoin kripto ödemelerinde öne çıkan ilk kripto para olabilir. Ölçeği ve etkisi sayesinde Bitcoin (BTC) de DOGE ile birlikte bir şansa sahip olabilir. Tesla şimdiden, Tesla ürünlerinde DOGE ile belirli satın alımlara izin veriyor.

Neuner, sosyal medya platformunun yakında bireysel kullanıcılar arasında kripto ödemeleri başlatabileceğini düşünüyor. Bitcoin, Dogecoin (DOGE) ve BUSD'nin değerlendirilecek ilk seçenekler arasında olabileceğini de sözlerine ekledi. Bu durumun, bahsedilen coin'lerin fiyatlarını ve BUSD gibi bir stablecoin'in de hacmini fazlasıyla etkileyebileceğinden de bahsedildi.

Neuner şu açıklamayı yaptı:

Twitter'ın yakında kullanıcılar arasında blok zinciri ödemelerini başlatacağını düşünüyorum. Seçeneklerin şunlar olacağını tahmin ediyorum: Bitcoin (açıklamaya gerek yok), Elon Musk'ın sevgisi nedeniyle $DOGE ve Binance en büyük yatırımcılardan biri olduğu için BUSD.

Bu kripto para birimleri dışında Twitter, projelerin popülerliğini göz önünde bulundurarak Ethereum (ETH) ve Shiba Inu (SHIB) eklemeyi de düşünebilir.

Musk son olarak dokuz üyeden oluşan önceki Twitter yönetim kurulunu feshetti ve kendisini şirketin tek yöneticisi yaptı. Bu gelişme, Musk'ın geçen hafta resmi olarak göreve başlamasının ardından CEO Parag Aggarwal da dahil olmak üzere üç üst düzey yöneticinin kovulmasının ardından geldi.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article