Ünlü Analist, Bitcoin, Solana Ve ApeCoin Tahminlerini Paylaştı: Haftaya Bu Seviyeleri Bekleyin

2 years ago 126
 Haftaya Bu Seviyeleri Bekleyin

Ünlü bir kripto para analisti, kripto para piyasasına yönelik son tahminlerini takipçileri ile paylaştı. Analist, gelecek haftanın bu 3 kripto para birimi için inanılmaz geçeceğini belirtti.

Bitcoin’de 55.000 Dolar Bekliyor

Altcoin Sherpa olarak bilinen kripto para analisti, piyasaya yönelik son tahminlerini paylaştı. Twitter’dan yaptığı paylaşımlarla birlikte 174,200 Twitter takipçisine, Bitcoin (BTC) Nisan ayının sonlarına kadar yüksek düşük trendini sürdürmesi durumunda, önde gelen kripto para biriminin 55.000 dolar seviyesini aşabileceğine inandığını söyledi.

Ünlü analist BTC hakkında yaptığı tahminlerde şu ifadeleri kullandı;

“Bu düşüklerin korunduğu ve hala daha yüksek dipler gördüğümüz sürece, yükseliş piyasası yapısının hala sağlam olduğunu düşünüyorum. Önümüzdeki haftalarda Bitcoin’in 55.000 dolar ve üzerine yükseleceğini düşünüyorum.”

İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla Bitcoin (BTC), CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %2.28’lik bir artışla 39.339 dolardan alım satım işlemi görmeye devam ediyor.  Ayrıca BTC, geçtiğimiz yıl 27 Aralık tarihinden bu yana 50.000 doların üzerine çıkmayı başaramadı.

Solana ve ApeCoin’e Dikkat

Analist ayrıca, katman-1 blok zinciri protokolü Solana‘yı (SOL) da yakından takip ediyor. Öyle ki Altcoin Sherpa, önde gelen altcoin Solana’nın, Nisan ayı başlarındaki bir ralliyi büyük ölçüde düzelttikten sonra, Bitcoin ile birlikte başka bir kırılmadan önce bir dip oluşturduğuna inanıyor.

Hala bunun bir dip oluşturduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla BTC ilerledikçe daha fazla düşüş ve ardından başka bir hareket bekliyorum.

İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla Solana (SOL), CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %1.26’lık bir artışla 98.88 dolardan alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Altcoin Sherpa, son olarak Bored Ape Yacht Club‘ın (BAYC) kurucuları Yuga Labs tarafından oluşturulan bir kripto varlığı olan ApeCoin’i (APE) ele aldı.

ApeCoin, 17 Mart’taki lansmanından bu yana bir dizi ralli yaşarken, ünlü analist, APE gibi varlıklara uygulandığında geleneksel teknik analizin (TA) gerçekten işe yaramadığını söyledi. Bu yüzden Altcoin Sherpa, popüler duyarlılığı ölçmeyi ve bunun yerine daha geniş bir temel analiz (FA) kullanmayı tercih ediyor.

TA genellikle bu tür kripto para birimlerine uygulanamaz. Bu yüzden daha fazla momentuma ve onunla ilişkili genel FA’ya bakın.

ApeCoin, son 10 gün içinde iki dramatik fiyat artışına tanık oldu. Düzeltmeden önce ilk olarak 17 Nisan’da 11.68 dolardan %43.9 artışla 16.81 dolara yükseldi.

Yavaş yavaş toparlanmaya başladıktan sonra, APE 24 Nisan’daki 16.79 dolardan bir gün sonra %15,5’lik bir yükselişle 19.40 dolara yükseldi. Popüler altcoin, içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla ise 20.08  dolardan işlem görüyor.

Read Entire Article