Ünlü Analist, Büyük Bitcoin Rallisini İşaret Ederek Tarih Verdi! Mevcut Düzeltmeyi Değerlendirdi

2 years ago 140
Ünlü Analist, Büyük Bitcoin Rallisini İşaret Ederek Tarih Verdi! Mevcut Düzeltmeyi Değerlendirdi

Popüler bir kripto para analisti ve stratejist, Bitcoin‘in (BTC) yıl sonuna kadar güçlü bir ralli başlatmasını beklediğini ve mevcut düşüş eğiliminin yatırımcıları piyasadan uzaklaştırmak için tasarlandığını belirtti.

Ünlü Analistten Ralli Açıklaması

Credible adlı kripto para analisti, kripto para piyasasına yönelik son tahminlerini paylaştı. Ünlü analist, Twitter’dan yaptığı paylaşımlarla birlikte 328.200 Twitter takipçisine lider kripto para birimi Bitcoin‘in (BTC) 2023 yılına kadar 100.000 doların üzerine fırlamadan önce son düzeltme aşamasından geçtiğini söyledi.

Ünlü analist yaptığı Twitter paylaşımlarında şu ifadelere yer verdi;

Orta döngü düzeltmeleri sizi sarsmak için tasarlandı ve oldukça etkililer. Mart kapitülasyon etkinliği sırasında BTC %1,500 ralli yapmadan önce BTC‘yi 10 bin doların altında satan adamlara sorun. Dolayısıyla bu durumlarda sadece sabretmeniz gerekiyor.

Ayrıca Credible’ın grafiğine bakıldığında, lider kripto para birimi Bitcoin’in piyasa yapısı, daha yüksek ve daha yüksek dipler yazdırmaya devam ederken yükselişini sürdürüyor.

BTC, Bu Seviyeyi Test Edebilir

Kısa vadede Credible, Bitcoin’in trendini tersine çevirmeden önce 36.400 dolara geri çekileceğini gördüğünün de altını çizdi ve şöyle devam etti;

YEŞİL’de gördüklerimizin TURUNCU’da tekrarını arıyoruz. Daha önce bahsettiğim gibi 36 bin doların altında, yüksek bir zaman diliminde geçersiz kılınacak yükseliş sapmamız var, bu yüzden bizi orada uzun süre görmek istemiyorum.

İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla amiral gemisi kripto para birimi Bitcoin (BTC), CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte 2.07’nin üzerinde artışla 39.282 dolardan alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Bu Altcoin BTC’yi Takip Ediyor

Credible ayrıca, stablecoin odaklı merkezi olmayan borsa Curve Finance‘in yönetişim token’ı olan Curve‘ün (CRV) fiyat hareketini de takip ediyor. Kripto analistine göre, CRV yeni bir artış başlatmanda önce büyük olasılıkla acil desteğine geri dönecek.

“Son grafiğimden bu yana direnci reddettik ve daha yüksek bir dip koyduk. Üç aydır bu konsolidasyon yapısındayız. BTC gibi, CRV‘nin de tam bir geri dönüşe dayandığını düşünüyorum. 2.20-2.40 dolara geri çekilme ve ardından bir direnç kırılması arayışı.”

İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla Curve (CRV), CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte 1.08’lik bir düşüşle 2.46 dolardan alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Read Entire Article