Ünlü Analist “Gönder Gelsin” Diyerek Paylaştı: Bu 3 Altcoin’de Patlama Bekliyor!

1 year ago 58

Yakından takip edilen kripto para analisti Cantering Clark, akıllı sözleşme platformu Solana'nın (SOL) ve radarı altındaki iki altcoin'in daha fazla yükseliş sinyali verdiğini söyleyerek dikkatleri üzerine çekti.

Solana'da 30 Doları Bekliyor

Anonim kripto para analisti Cantering Clark, 158 binden fazla Twitter takipçisine, en güçlü Ethereum (ETH) rakibi olarak gösterilen Solana'ya bahis yapmaya devam eden yatırımcıların muhtemelen bir short squeeze ile karşı karşıya kalarak pozisyonlarından çıkarılmalarını beklediğini belirterek "Bu hafta sonu muhtemelen altcoin'ler için çılgınca olacak. SOL, her şey bitmeden önce 30 dolara gidecek. Bu seviyede büyük bir short squeeze yaşanacağı aşikar." ifadelerini kullandı.

Short squeeze yani kısa pozisyon sıkıştırması terimi, bir yatırım enstrümanında kısa pozisyon (short) açmış yatırımcıların, fiyatta yaşanan sert bir artış sonrasında zararla yüzleşmeleri durumunu ve pozisyonlarını kapatmak için karşı karşıya kaldıkları baskıyı ifade eder. Short squeeze için yatırımcılar arasında “short'ları ezmek", "short'ları sıkıştırmak" gibi benzetmeler de kullanılmaktadır.

SOL, bu yazının hazırlandığı sırada son 24 saatte yüzde 2,48 düşüşle 24,57 dolardan el değiştiriyor. Solana henüz analistin beklediği 30 dolar seviyesine çıkabilmiş değil.

STEPN İçin 6,63 Dolar Hedefi

Cantering Clark'ın radarındaki ikinci altcoin ise 6,63 dolar hedefine doğru yükseleceğini tahmin ettiği STEPN (GMT). Analist, GMT'ye ilişkin yaptığı değerlendirmede "Sosyal medyada hala aktifler ve bu ralliden faydalanmak için duyurular yapmaya ve fiyatları tekrar yükseltmeye başlamalarını bekliyorum. Tüm altcoin'lerde genel olarak görülen geri kazanım ve yeniden test kurulumu da masada. Gönder gelsin." diyerek yükseliş beklentisini ortaya koydu.

GMT, bu yazının hazırlandığı sırada 0,6194 dolardan işlem görerek analistin hedefine oldukça yaklaşmış durumda.

Optimism'de ATH Bekliyor

Analistin radarındaki son altcoin ise Ethereum için bir Layer 2 ölçeklendirme çözümü olan Optimism (OP). Cantering Clark, Optimisim'in tüm zamanların en yüksek seviyelerini (ATH) görmesini bekliyor:

OP fiyat keşfine girmek üzere. Bu, daha önce satış yapan herkesin yanıldığı anlamına gelir ve yeni zirveler genellikle her tür yatırımcıdan giriş getirir. Uzun bir sürenin ardından yeni tüm zamanların en yüksek seviyesi geliyor. Gönder gelsin.

Yazım sırasında OP, 2 dolardaki direnç bölgesinin biraz üzerinde, 2,24 dolardan el değiştiriyor.

Read Entire Article