Ünlü Analist: Takip Edilmeli! Ethereum Katili Avalanche (AVAX) ve Bu İki Altcoin İçin Sırada Ne Var?

2 years ago 113
 Takip Edilmeli! Ethereum Katili Avalanche (AVAX) ve Bu İki Altcoin İçin Sırada Ne Var?

Genel kripto para piyasaları yeni haftada belirsizliğini korumaya devam ederken, geniş çapta takip edilen bir kripto para analisti bir üçlü altcoin yakından takip ediyor.

Ünlü analist, Ethereum katili iki altcoin olan Solana ve Avalanche ve bu altcoin için sırada hangi seviyelerin olduğunu açıkladı. İşte ünlü analistin beklediği seviyeler;

Solana (SOL) 90 Doları Hedefliyor

Altcoin Sherpa olarak bilinen kripto para analisti, 169.600 Twitter takipçisine, 1. katman blok zinciri protokolü Solana (SOL) için dolar maliyet ortalaması (DCA) satın alma aralığı olarak 70 ila 90 dolar hedeflediğini söylüyor.

Altcoin Sherpa, Solana hakkında yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi;

“Kişisel olarak Solona’nın daha uzun zaman dilimlerinde bir dip oluşturduğuna hala inanıyorum. 70-90 dolar aralığında satın alma / DCAing için bir fırsat maliyeti var.

İyi bir aktif ticaret değil ama belki de iyi bir yatırım.”

Altcoin Sherpa, SOL‘un Ağustos 2021’den bu yana görülmeyen kritik bir birikim bölgesine yaklaştığını gösteren bir grafik paylaştı.

Solana, geçen hafta yavaş bir düşüş trendi içindeydi ve 2 Mart’taki 105.63 dolardan %20.2 düşüşle bugün %3.54’lük bir düşüş dahil olmak üzere 84.25 dolara düştü.

Avalanche (AVAX)

Analistin izleme listesinde sonraki katman 1 akıllı sözleşme platformu Avalanche (AVAX) oldu. Ünlü analist, AVAX’ın uzun vadeli yatırımcılar tarafından yaygın olarak bakılan bir gösterge olan 200 günlük üstel hareketli ortalamasını (EMA) ele aldı.

Altcoin Serpa, AVAX hakkında yaptığı açıklamalarda şöyle söyledi;

“Kısa vadede daha fazla konsolidasyon bekleyerek genel olarak hala düşüş görünüyor. 200D EMA pamuk ipliğine bağlı ama BTC düşerse, Avalanche’da en düşük seviyelere geri dönebilir.”

Avalanche şu anda yatay olarak 74.53 dolarda işlem görüyor ve 1 Mart’ta haftalık zirvesi olan 89.92 dolardan %17,1’lik bir düşüş kaydetti.

Altcoin Sherpa son olarak Kyber Network Crystal‘i (KNC) de ele aldı. Ünlü analist, altcoinin daha geniş piyasa satışları arasında iyi durumda kaldığını ve yine de fiyat artışı için yer olabileceğini düşünüyor.

Analist açıklamasında şöyle söyledi;

“Dürüst olmak gerekirse hala bunu seviyorum, aralığın en iyisi seçildi ve hala piyasası yapısı yükselişi işaret ediyor.

Bu, piyasa dampinginin geri kalanına rağmen iyi hareket etti. İzlenmesi gereken altcoin’lerden biri.”

İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla Kyber Network Crystal, Perşembe günü 2,89 dolara ulaştıktan sonra bir geçtiğimiz haftakiyle aynı seviye olan 2.59 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

Read Entire Article