Ünlü Analist Yatırım Yaptığı Kripto Paraları Açıkladı! Listesinde Ethereum ve Bu 3 Altcoin Var

2 years ago 130
Ünlü Analist Yatırım Yaptığı Kripto Paraları Açıkladı! Listesinde Ethereum ve Bu 3 Altcoin Var

Yakından takip edilen bir kripto analisti, Ethereum (ETH), Cardano (ADA), Avalanche (AVAX) ve Polkadot (DOT) dahil olmak üzere önde gelen katman-1 protokollerinin bu piyasa döngüsü için öne çıkan özellikler barındırdığını belirtti.

Ethereum (ETH), Katman-1 Projeleri Arasında 1 Numara

InvestAnswers YouTube kanalındaki bir tartışma sırasında Benjamin Cowen, Ethereum‘un kesinlikle katman-1 projeleri arasında bir numaralı tercihi olduğunu belirtti.

Bence Ethereum açık ara en iyisi. Şu anda diğerlerinin buna yaklaştığını bile düşünmüyorum. Ben merkezsizleşmeye gerçekten değer veriyorum. Bu sadece merkeziyetsizlik, ölçeklenebilirlik ve güvenlik arasında bir oyun.

Bu 3 Altcoin’e Yatırım Yaptım

Cowen ayrıca, önde gelen akıllı sözleşme platformuna ek olarak, üç başka altcoine de yatırım yaptığını söyledi ve açıklamalarına şu şekilde devam etti;

Ethereum’a ek olarak 3 farklı altcoin‘de de yatırımım var. Öyle ki, Avalanche, Cardano ve Polkadot’un bu döngüde yatırım yaptığım 3 ana kripto para birimi olduğunu söyleyebilirim. İyi olan başkaları da var. Terra‘yı (LUNA) görmezden gelmek zor. Kelimenin tam anlamıyla milyarlarca dolar değerinde Bitcoin satın alırken bunları görmezden gelmek zor.

Ünlü analist ayrıca, önde gelen Ethereum rakipleri Solana (SOL) ve Terra‘nın (LUNA) neden listesinde olmadığını da açıkladı ve şöyle söyledi;

LUNA ve Solana gibi bazı projelerin listemde olmamasının ana sebebi, onları sevmemem değil, sadece onlara yatırım yapmak için geç kaldım. Aslında erken olduğunuz projelere odaklanmak geç kaldığınız projelere odaklanmaktan ziyade daha kolay.

Bunlar başlıcaları. Kesinlikle o kadar da önemsemediğim çok şey var, bu yüzden bunları listelemeyeceğim, ancak döngüye girmeyi söyleyebilirim, Cardano, Polkadot, Ethereum ve Avalanche. Bir sonraki döngü, bir dahaki sefere çıktığımızda, muhtemelen diğer birkaçında tahsisatlarım olacak veya en azından onlarda daha büyük tahsisler olacak.”

Read Entire Article