Ünlü Analistin Yatırım Stratejileri Ve Almayı Planladığı Altcoin’ler!

2 years ago 116

Piyasanın popüler analistlerinden olan Lark Davis, hem yatırım stratejilerini paylaştı hem de yatırım yapmayı düşündüğü altcoin’leri açıkladı. Davis’e göre bu stratejileri takip eden yatırımcılar 77 kata kadar kazanç elde edebilir.

Davis’in Yatırım Stratejileri

Popüler analist kripto para birimi yatırımı yaparken şu stratejileri kullanıyor:

  • Düşük al, yük sat: Fiyat düşükken alım yapmak ve fiyatlar yükseldiğinde satış yapmak kripto para ekosisteminde en sık kullanılan stratejilerden biri. Ancak ne yazık ki, birçok yatırımcı satın almayı planladıkları altcoinin fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşana kadar bekliyor ve ancak o zaman satın almaya karar veriyor. Analiste göre ise şu anda kripto para birimlerinin fiyatlarının %60 ve hatta daha fazla oranda düşmüş olması harika bir alım fırsatı sunuyor.
  • HOLD: Birçok yatırımcının para kazanmamasının ikinci nedeni, varlıklarını yeterince uzun süre boyunca ellerinde tutmaları. Analist yatırımcılara, ilk yükseliş varlıklarını satmamalarını öneriyor. Çünkü gelecekte çok daha büyük yükselişler olabilir ve yatırımcılar %20 kar ile satış yaparken %2000 karı kaçırıyor olabilir. Yani analist sabırlı olmanın önemli bir başka strateji olduğunu ifade ediyor.
  • Volatilite normaldir: Davis, kripto para piyasasının ciddi bir volatiliteye sahip olduğunu hatırlatıyor. Sabah uyandığınızda varlığınızın yüzde 40-50 düştüğünü görebilirsiniz ve bu noktada analist panik satış yapılmamasını tavsiye ediyor. Eğer yatırımcılar ellerindeki kripto para birimine güveniyorsa volatiliteden korkmamalı ve oanik satıştan uzak durmalı.

  • Riskleri yönetmek: 77 kata kadar kar elde etmenin ana adımlarından biri de riskinizi yönetmek. Bu noktada Davis, yatırımcıların karı maksimize etmek için paralarının tamamını tek bir kripto para birimine yatırdığını ama bunun bir hata olduğunu ifade ediyor. Lark Davis, portföyünüzün yüzde 10’undan fazlasını tek bir varlığa yatırmamanızı öneriyor.
  • Satış yapmayı unutmayın: Kripto piyasasında kâr etmenin beşinci adımı, varlıklarınızı satmayı unutmamanız. Çünkü kripto para birimi kaç kat artarsa artsın satış yapmadığınız sürece karı realize etmemiş olursunuz. Bu noktada Davis birçok altcoin’in çok hızlı arttığını ve sonrasında düşüşe geçtiğini ifade ediyor.

Davis’in Almayı Düşündüğü Altcoin’ler

Lark Davis, satın almayı düşündüğü kripto para birimlerinin de bir listesini paylaştı. Ancak bu noktada Davis, yatırımcıların körü körüne alım yapmaması gerektiğini ve mutlaka kendi araştırmalarını yapmalarını da öneriyor.

Açıklamalara bakıldığında şu anda Davis, Moonbeam (GLMR), Acala (ACA), Oasis Network (ROSE) ve Trader Joe token’larını takip ediyor.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolayısıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article