Ünlü Analistten Bitcoin ve 3 Altcoin için Düşüş Uyarısı!

2 years ago 90

Anonim kripto para analisti Altcoin Sherpa, geçen haftaki genel fiyat yükselişlerine rağmen piyasalar için büyük ölçüde düşüş beklentisini koruyor. Analist, 180 binden fazla Twitter takipçisine başta Bitcoin (BTC) olmak üzere, Solana (SOL) ve üç altcoin için öngörülerini paylaştı.

Bitcoin Analizi

Analist, Twitter'daki takipçilerine piyasa değeri ile en büyük kripto para olan Bitcoin için korunması gereken bir seviye olarak 22 bin doları işaret ederek, "Son zirve, teknik olarak daha yüksek olmasına rağmen inandırıcı görünmüyor ve bence bu düşük seviyede 22 bin doların aşağı yönlü kırılımı için gerçek bir şansın bulunduğu anlamına geliyor." ifadelerini kullandı.

En büyük kripto para BTC, yazım sırasında günlükte yüzde 2,07 düşüşle 22 bin 922 dolardan işlem görüyor.

Analistin Radarındaki Altcoin'ler

Altcoin Sherpa, en güçlü Ethereum (ETH) rakibi olarak gösterilen Solana (SOL) için de benzer şekilde düşüş öngörüyor:

Bu son hamlede net bir yükseliş görmedim. Elde edebileceğimiz en iyi şey, bence bir çeşit değişken konsolidasyon modeli. Bana görem durum son erece belirsiz görünüyor.

SOL, yazım sırasında günlükte yüzde 1,02 düşüşle 38,92 dolardan alınıp satılıyor.

Analist, ayrıca Ethereum için Layer 2 ölçeklendirme çözümü Optimism'in yerel token'ı OP'nin "altının doldurulması gereken çok fazla verimsizliği" olduğunu söyleyerek daha düşük bir kırılım yapacağına inanıyor. Paylaştığı grafiğe bakıldığında, yazım sırasında 2 dolardan işlem gören OP için analistin beklediği fiyatlar 1,18 ve 1 dolar.

Altcoin Sherpa, son olarak Ethereum tabanlı değiştirilemez token (NFT) pazar yeri LookRare'in yardımcı program token'ı olan LOOKS için genel olarak yatay bir seyir öngörüyor olsa da 0,3125 dolarda ikili bir dip yapmasını bekliyor.

LOOKS, yazım sırasında günlükte yüzde 3,43 düşüşle 0,3587 dolardan işlem görüyor.

Öte yandan analist, emtialar veya endeksler gibi Ethereum'da sentetik ticarete konu varlıkların çıkarılmasına izin veren bir protokol olan Synthetix'in yerel token'ı SNX'in daha fazla yükselmesini bekliyor:

Bu seviye için sabırla bekledim ve yükseleceğini düşünüyorum, bunun her zaman BTC'ye bağlı olacağını söyledim. Yine de bunun oldukça iyi göründüğünü düşünüyorum.

SNX, yazım sırasında günlükte yüzde 3,86 düşüşle 3,76 dolardan alınıp satılıyor.

Read Entire Article