Ünlü Analistten İddialı Ethereum (ETH) Açıklaması: Son Durum Ne Olacak?

2 years ago 120

Blockchain ve kripto piyasası analisti Willy Woo, Ethereum’un ve onun yarattığı ekosistemin inovasyon yuvası olacağı söylüyor.

Ünlü Onchain analisti Willy Woo, Ethereum’un (ETH), dolandırıcılık saldırılarına rağmen ağını sürekli geliştirdiğini belirtiyor. Woo verdiği bir röportajda, Ethereum’da gerçekleşen dolandırıcılık faaliyetlerinin yeni bir şey olmadığını, internetin ilk günlerinden beri siber saldırılar ve zararlı yazılım faaliyetletlerinin meydana geldiğini söylüyor.

Bütün bunlara rağmen ünlü analist, Ethereum’un yenilik peşinde ve temeli sağlam bir girişim olduğunu düşünüyor.

Günümüzde ve Geçmişte Dolandırıcılık

Günümüzde girişimlerin düşük maliyetlerle piyasalara katılması ve ciddi destekçiler görmesi daha kolay görülüyor. Buna örnek olarak Woo, asansör konuşması tekniğini öne sürüyor. Asansör konuşması tekniği 30 saniye gibi kısa bir sürede kişinin kendisini ve fikirlerini karşı tarafa aktarma tekniğidir. Woo, bu teknikle saniyeler içinde yatırımcıların dikkatini çekip, milyoner olunabileceğini savunuyor.

Ayrıca Woo, bu ve bunun gibi örneklerin, fikir ve şirketleri büyüttüğünü düşünse de dolandırıcılığın da her sektörde olduğu gibi büyüyen şirketleri hedef aldığını belirtiyor. Kripto para dünyasında da dolandırıcılık teşebbüslerinin olabileceğine belirten Woo, geçmişe bakıldığında hemen hemen her sektörde dolandırıcılığın olduğunu belirtiyor.

Alınan Derslerle Gelişen Ağlar

Bunlara ek olarak Woo, önde gelen akıllı sözleşme platformlarının güvenlik ve ölçeklenebilirlik açısından dezavantajları olduğunu ancak bunun geliştiricilerin daha iyi ağlar oluşturmasına olanak tanıdığını düşünüyor  ve ekliyor:

“Bu yeni sektör ile beraber öğrendiğimiz çok fazla şey var.  Akıllı sözleşmelerin içinde ölçeklenebilirlik olsun ya da olmasın farklı şeyler deneyen birçok ağ mevcut. Eğer finansal kod yazıyorsanız, çok daha güvenilir bir şekilde oluşturmalısınız.”

Woo,  Ethereum’un çok başarılı bir deneysel platform olduğu söylüyor ve giderek büyüdüğünü belirtiyor. Ayrıca Woo, yaşanan dolandırıcılık faaliyetlerinin bir ders niteliğinde olduğunu söylüyor. Bununla beraber, bu faaliyetler Ethereum’a şu anda zarar verse de, Ethereum’un giderek gelişeceğine ve daha yenilikçi bir şirket olacağına inanıyor.

Read Entire Article