Ünlü Analistten Kehanet Gibi Shiba Yorumu!

2 years ago 100

Shiba Inu coin, bir gecede en büyük 500 Ethereum balinası arasında ticaret hacmine göre ilk 10 kripto para birimi sıralamasına geri döndü. Balinalar, Shiba Inu fiyatındaki düşüş eğiliminden bağımsız olarak meme tokeni toplamaya devam etti.

Shiba Inu Balinaları Aktiviteyi Artırıyor

Ethereum blok zincirindeki büyük cüzdan yatırımcıları, son düşüşle sürekli olarak sözde Dogecoin katilini topladı. Shiba Inu fiyatı bir gecede %10 kayıp kaydetti, ancak balinalar birikime devam etti. Son 24 saat içinde, balina cüzdanlarının etkinliği arttı. WhaleStats'tan alınan verilere göre, bu balinalar milyarlarca Shiba Inu tokeni ile etkileşime girdiğinden aktif balina adreslerinde %44,44'lük bir artış var. Ethereum ağındaki en iyi 2000 balina cüzdan adresi, fiyatta %25'lik bir düşüşe rağmen aktif olarak Shiba Inu tokeni ticaretinde yer aldı.

Shiba Inu Destekli Welly NFT Mint Başarılı

Shiba Inu kısa süre önce dünyanın ilk gerçek fast food işletmesi NFT kabul eden, Welly Friends'e güç verdi. Welly, Shiba Inu temasına yeniden markalaşan ve Dogecoin katilinin ilk gerçek dünyadaki kullanımı olarak ortaya çıkan burger lokantası olarak kendinden söz ettiriyor. Proje, NFT'lerinin mintini başarıyla tamamladı ve destekleri için ShibArmy'ye teşekkür etti. Koleksiyonun taban fiyatı şu anda en NFT pazarı OpenSea'de 0,29 ETH olarak görünüyor. Shiba Inu'nun yaratıcısı Ryoshi'nin ortadan kaybolmasından sonra Shytoshi Kusama proje lideri olarak öne çıktı ve Welly NFT'lerinin üyelik aracı olarak hareket etmek için oluşturulduğunu belirtti. Bu NFT'ler, belirli Welly lokasyonları için akıllı sözleşmeler olarak hareket edecek. ShibArmy şu anda bir gif olarak görünen NFT'lerin ortaya çıkmasını bekliyor. Welly NFT, sahiplerine “yakında büyük bir şey gelecek” sözünü verdi.

Shiba Inu Burn Devam Ediyor

Burn portalından alınan verilere göre, geçtiğimiz hafta boyunca yaklaşık 1 milyar Shiba Inu tokeni yakıldı. Dogecoin katili meme token projesinin burn oranında bir artış var. Şimdiye kadar 410,36 trilyon Shiba Inu tokeni yakıldı, bu paralar dolaşımdan çekildi ve ölü cüzdanlara gönderildi. Bu tokenler tedarikten kalıcı olarak kaldırıldığından, Shiba Inu'nun yanması, sahipleri ve ShibArmy arasında yükseliş hissinin itici gücü olarak kendisini hissettriyor.

Coinbase'de Shiba Inu Satın Alma Baskısı Arttı

Heyecan verici bir olaylardan biri ise , Shiba Inu üzerindeki satın alma baskısının yılın en yüksek seviyelerine ulaşması oldu. En büyük kripto para borsalarından biri olan Coinbase'de, platformun ticaret uygulamasından alınan verilere göre, kullanıcıların %81'i Shiba Inu'yu satın almaya hevesliyken, %19 satış yapıyor.Bu, Shiba Inu için %91 olan Eylül 2021'de gözlenenden sonra verilen en yüksek "satın alma" emir sayısı olarak kayda geçti. Eylül 2021'den sonra Shiba Inu parabolik hale geldi ve Ekim ayında %1.000 fiyat artışına tanık oldu.

Analistler Shiba Inu Fiyatında Düşüş Görüyor

Analistler, Shiba Inu fiyat trendini değerlendirdi ve düşüş görünümü ortaya koydu. Önde gelen bir kripto analisti olan Eno Ikenna Eteng, SHIB/USDT fiyat grafiğinin daha fazla düşüş olasılığının olduğunu gösterdiğini savunuyor.Analist, Shiba Inu fiyat grafiğindeki azalan üçgenin çöküşünden ölçülen hareketin tamamlanmadığını savunuyor. Boğalar için bir sonraki hedef 0,0000066 dolar. Haziran 2021 çift dip seviyesi 0.00000565 $, meme tokeni bu şekilde devam ederse Shiba Inu fiyatı için aşağı yön hedef olarak kabul edilebilir şeklinde açıklamalarda bulundular. Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir    
Read Entire Article