Ünlü Analistten Yatırımcılara Tavsiye! Bu 4 Altcoin’i Portföyünüze Ekleyin

2 years ago 118
Ünlü Analistten Yatırımcılara Tavsiye! Bu 4 Altcoin'i Portföyünüze Ekleyin

Günümüzde, sağlam teknik temellere sahip gibi görünen kripto para ekosisteminde konumlanan birçok proje var. Ancak bunlardan sadece birkaçı, uzun vadede kar elde etmenizi sağlayabilir.

Bu nedenle kripto odaklı bir Youtube Kanalı olan Altcoin Buzz, yayınladığı son video ile birlikte yatırımcıların portföylerinde bulunması gereken 4 altcoin’i takipçileri ila paylaştı.

Ethereum (ETH)

Altcoin Buzz, listesinde ilk sırada en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum‘a (ETH) yer verdi. Ethereum, kendi kripto para birimine sahip, merkezi olmayan bir açık kaynaklı blok zinciri sistemidir. ETH, diğer birçok kripto para birimi için ve ayrıca merkezi olmayan akıllı sözleşmelerin yürütülmesi için bir platform olarak çalışır.

Altcoin Buzz, yayınladığı bu videoda Ethereum aslında neyi başardığına değindi. Ethereum, dünyanın dört bir yanındaki insanlara bir bankacılık aracısı olmadan varlıklarını yönetmeleri için tarihi bir fırsat veren ilk merkezi olmayan haline geldi.

Ethereum, kısaca gizlilikten ödün vermeden ücretsiz internet hizmetlerini kullanabilmemize izin veriyor. Bu, insanların genellikle web 3 olarak adlandırdığı şey olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca Altcoin Buzz, geliştiricilerin Ethereum ile yeni bir kodlama dili öğrenmeden açık kaynaklı yazılımlar oluşturabildiklerini de dile getirdi.

Dolayısıyla Altcoin Buzz’a göre bahsedilen bu şeyler popüler kripto para birimi Ethereum’u (ETH), yatırımcıların portföyünüzde uzun vadede bulunması gereken kripto para birimi yapıyor.

Cardano (ADA)

Ünlü analist listesinde ikinci sırada popüler altcoin Cardano‘ya (ADA) yer verdi. Cardano, amacının “değişkenlik yapanların, yenilikçilerin ve vizyonerlerin” olumlu küresel değişim getirmesine izin vermek olduğunu söyleyen bir hisse kanıtı blok zinciri platformudur.

Analist, Cardano’nun, yeniliği teşvik etmeye devam ederken Ethereum’un yüksek işlem ücretlerini çözmek için geliştirildiğini söyledi.

Öte yandan popüler altcoin geliştirildiği günden bu yana gerçekten çok etkileyici kilometre taşlarından bazılarına ulaştı.

Altcoin Buz Cardano hakkında yaptığı açıklamalarda popüler altcoin’in eğitim, bireysel tarım, devlet finansmanı ve hatta sağlık hizmetleri gibi sektörlerin tümü Cardano’nun teknolojisini kullanmaya başladığının altını çizdi.

Bununla birlikte Cardano, 342 dApp geliştirilmiş dizinleri, cüzdanlar, DeFi, alım satım platformları, altyapı, launchpad, metaverse, oyun sosyal ve diğer sektörlerde de çokça karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla ünlü analist, Cardano’nun yatırımcıların portföyünde bulunması gereken ikinci kripto para birimi olduğunu söyledi.

Polkadot (DOT)

Altcoin Buzz, yayınladığı bu videoda yatırımcılarım odağında olması gereken bir diğer kripto para birimi olarak Polkadot‘u (DOT) seçti. Polkadot, yalnızca tokenlerin değil, herhangi bir veri veya varlık türünün zincirler arası aktarımını kolaylaştıran ve böylece blok zincirlerinin birbirleriyle birlikte çalışabilir olmasına izin veren, özel bir blok zinciri ağını birbirine bağlayan ve güvence altına alan açık kaynaklı bir parçalanmış çok zincirli protokoldür.

Polkadot, Web3 olarak da bilinen merkezi olmayan bir blok zinciri interneti için bir temel sağlamak üzere tasarlanmıştır. Polkadot ayrıca, web 3 vakfı tarafından kurulmuştur. Merkezi olmayan protokollerin geliştirilmesine sürekli katkıda bulunan en önemli araştırma kuruluşlarından biridir.

Bu, NFT‘ler geliştiren ve bunları meta veri deposuyla bütünleştiren merkezi olmayan bir platform olarak karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla ünlü analist, Polkadot’un da yatırımcıların portföyünde bulunması gerektiğini dile getirdi.

Cosmos (ATOM)

Ünlü analist videoyu bir başka popüler altcoin olan Cosmos (ATOM) ile kapattı. Cosmos, blok zinciri endüstrisinin karşılaştığı “en zor problemlerden” bazılarını çözen bir proje olarak kendini gösteriyor. Bağlı blok zincirlerinden oluşan bir ekosistem sunarak, Bitcoin tarafından kullanılanlar gibi “yavaş, pahalı, ölçeklenemez ve çevreye zararlı” çalışma kanıtı protokollerine karşı bir panzehir sunmayı amaçlıyor.

Bu, blok zincirler arası iletişim protokolü olan IBC tarafından desteklenen birbirine bağlı blok zincirlerinden oluşan bir ağdır. Cosmos’u benzersiz yapan şey ise, projelerin ATOM aracılığıyla Cosmos ekosistemi içinde etkileşime giren benzersiz blok zincirleri olmasına izin verilmesidir.

Konsensüs protokolü, blok zincirindeki 141 milyar dolardan fazla dijital varlığı yönetiyor. Kullanıcılar ayrıca oyun zincirleri arası varlıklar üzerinde tam kontrole sahip olabilir.

Bu nedenle Altcoin Buzz, bu projelerin sürekli olarak iyileştirme için baskı yaparken, zaman içinde daha da büyümek ve hatta daha tutarlı bir şekilde büyümek için çok büyük bir potansiyele sahip olduğunu düşünüyor.

Read Entire Article