Ünlü Analistten Yatırımcıları Heyecanlandıran Tahmin! Bitcoin (BTC) Bu Tarihte ATH Yapabilir

2 years ago 80
Ünlü Analistten Yatırımcıları Heyecanlandıran Tahmin! Bitcoin Bu Tarihte ATH Yapabilir

Popüler kripto analisti Jason Pizzino, lider kripto para birimi Bitcoin için gerçekçi olduğunu düşündüğü bir tahmin paylaştı. Ünlü analist yaptığı bu tahminlerde Bitcoin’in (BTC) tüm zamanların en yüksek seviyesine yükselebileceği gerçekçi bir zaman çerçevesi ortaya koydu.

Bitcoin’de ATH Uzak Değil!

Yeni bir strateji oturumunda Bitcoin hakkındaki tahminlerini paylaşan Pizzino, 259.000 YouTube abonesine, Bitcoin 90 günün en düşük seviyesi olan 32.990 dolardan sağlam bir sıçrama yaşarken, amiral gemisi kripto para biriminin daha fazla dirençle karşı karşıya kalacağını belirtti.

Ünlü analist, Bitcoin hakkındaki tahminlerini açıklarken şu ifadeleri kullandı;

“36.000 dolar bizim ana seviyemiz, balinaların çoğunun bu seviyeler arasında işlem yaptığı görülüyor. Ancak Bitcoin şu anda 39.000 doları reddediliyor. Yani Bitcoin 39.000 doların üzerine çıkarsa bu bölgede çok fazla dirençle karşı karşıya kalabilir.

Bitcoin‘in 39.000 doları yukarı yönlü kırması durumunda ilk olarak 42.000 dolar seviyelerine doğru bir yolculuk başlayabilir. Daha sonrasında ise 44.000 dolar bölgesine bir artış gerçekleşebilir. Ancak bu Bitcoin için oldukça zor bir maç olacak.”

Pizzino ayrıca, kısa ve orta vadede Bitcoin’in muhtemelen bir sonraki yükseliş beklentisiyle balinaların ve yatırımcıların BTC’ye yüklediği bir birikim dönemine gireceğine inandığını söyledi. Ancak Pizzino, bu birikim döneminin bazen bir yıl veya daha fazla sürebildiğinin de altını çizdi.

Pizzino, ATH İçin Tarih Verdi

Öte yandan Bitcoin, uzun bir konsolidasyon dönemine girme olasılığıyla birlikte ağır dirençlerle karşı karşıya kalırken, Pizzino, BTC’nin gerçekçi bir şekilde tüm zamanların en yüksek seviyesine ne zaman ulaşabileceğini yönündeki tahminini açıkladı.

Pizzino, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

“Yılın ilk yarısında tüm zamanların en yüksek seviyelerini göreceğimizi sanmıyorum. Belki bu yılın ikinci yarısında olabilir ama şu an bunun için oldukça erken.”

Read Entire Article