Ünlü Bitcoin Boğası Altcoin Yatırımcılarını Uyardı! Piyasa Yüzde 70 Düşüş Riski İle Karşı Karşıya

2 years ago 93
Ünlü Bitcoin Boğası Altcoin Yatırımcılarını Uyardı! Piyasa Yüzde 70 Düşüş Riski İle Karşı Karşıya
Okuma Süresi: 2 Dakika

Galaxy Digital CEO’su ve Bitcoin (BTC) boğası Mike Novogratz, yaptığı son açıklamalar ile birlikte altcoinlerin hala büyük devalüasyonlar görebileceğini söyleyerek kripto para yatırımcılarını uyardı.

Mike Novogratz, Kripto Para Yatırımcılarını Uyardı

Bitcoin boğası ve Galaxy Digital CEO‘su Mike Novogratz, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla birlikte yatırımcılara uyarılarda bulundu. Novogratz 463.600 Twitter takipçisine, altcoin’lerin tüm zamanların en yüksek seviyelerinden büyük bir düşüş yaşasalar bile, değerlerinin yarısından fazlasını kaybetme riski altında olduğunu söyledi.

Ünlü CEO, yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi;

Altcoin’ler tüm zamanların en yüksek seviyesinden %80’in üzerinde düşüş yaşadı. 2017’de ise altcoin‘lerde %95’in üzerinde bir düşüş kaydedildi. Demek istediğim şey, dipleri seçmek tehlikelidir ve eğer bu seçimi yapacaksanız parça parça alım yapmayı tercih edin.

Ayrıca milyarder yatırımcı, yaptığı açıklamaların devamında tüm finansal piyasa için kasvetli bir görünüm verdi ve kripto para birimlerinin muhtemelen daha düşük fiyatlara yöneldiğini söyledi.

Novogratz, piyasaya yönelik açıklamalarına şu şekilde devam etti;

Risk modelleme ile ilgili bir sorun, son otuz yılda diplere yol açan tüm stres örneklerinin Fed gevşeme ortamında gerçekleşmesidir. Hala sıkılaştırma döngüsünün başlarındayız. Bu, modellere olan güven ve hatta ‘sezgi’nin daha düşük olması gerektiği anlamına geliyor.

Novogratz, Piyasaların Toparlanacağına İnanıyor

Novogratz, makro zeminin düşüş eğiliminde göründüğünü söylese de, kripto piyasalarının sonunda toparlanacağı konusunda iyimserliğini koruyor.

Kripto hiçbir yere gitmiyor. Uzaya taşınan insan sermayesi miktarı yavaşlamıyor. Değer ve mülkiyetin internetteki bilgi kadar özgürce akmasını sağlayan merkezi olmayan altyapı oluşturmaya odaklanmak yavaşlamıyor. Metaverse‘in GSYİH’SI bir yöne gidiyor. Topluluğumuz dayanıklıdır, yeni bir şeyler yapmanın ortak bir inancına ve bunun çok erken vuruşlar olduğuna dair güvenceye sahiptir.

Read Entire Article