Ünlü Bitcoin Savunucusu, Bu Meme Coin’in Bitcoin’den Üstün Olduğuna İnanıyor

2 years ago 116
Ünlü Bitcoin Savunucusu, Bu Meme Coin'in Bitcoin'den Üstün Olduğuna İnanıyor

Bitcoin’i en erken benimseyenlerden biri olan Roger Ver, yaptığı son röportaja göre popüler şaka para birimi Dogecoin‘in lider kripto para birimi Bitcoin‘den daha üstün olduğuna inanıyor.

Roger Ver, DOGE’yi BTC’den Üstün Görüyor

Lider kripto para birimi Bitcoin’in ilk savunucularından biri olan Roger Ver, son röportajında dikkat çeken ifadelere yer verdi. Ver, röportaj sırasında yaptığı açıklamalarda popüler şaka kripto para birimi Dogecoin‘in Bitcoin’e kıyasla “daha ​​ucuz ve daha güvenilir” olduğuna inandığını belirtti.

Aslında Ver, Dogecoin’in potansiyel olarak dünyanın baskın para birimi olabileceğine belirtirken bunu da dünyanın en zengin ismi olan Elon Musk’a bağlıyor.

Öte yandan 2011 yılında Bitcoin ve Bitcoin ile ilgili şirketlere yatırım yapmaya başlayan 43 yaşındaki girişimci, orijinal amacından saptığını iddia ederek Bitcoin’i de hedef aldı.

Savunuculuğu nedeniyle “Bitcoin Jesus” takma adını kazanan ünlü yatırımcı, daha sonra “büyük engelleyici” kampında önde gelen seslerden biri haline geldi ve durgun blok boyutunun benimsenmeyi engelleyeceğini ve orijinal kripto para biriminin ölümüne neden olacağını söyledi.

Bu, topluluk içinde bir sürtüşmeye yol açarken, Ağustos 2017’de hayata geçirilen “Bitcoin Cash” hard forkunun yaratılmasıyla sonuçlandı.

Dogecoin, XRP ve Çok Sayıda Altcoin’e Sahibim

Ancak Ver, Dogecoin ve XRP de dahil olmak üzere çok sayıda altcoine sahip olduğunu iddia ederek bir Bitcoin Cash maksimalist olmadığını dile getirdi. Bununla birlikte, yıllarca süren ciddi düşük performansa rağmen en büyük Bitcoin formunun dünyanın baskın para birimi haline gelebileceğine inandığını da belirtti.

Daha önce de bildirildiği gibi kripto para savunucusu Roger Ver, bir yıllık bir aradan sonra kısa süre önce yeniden Twitter’a geri döndü. En son tweetinde, sıradan insanlar toplu olarak saklama cüzdanlarını kullanmaya başlarsa, Bitcoin’in önemli devrimci özelliğini kaybedeceğini tahmin ettiğini söyledi.

Read Entire Article