Ünlü Borsaya Dikkat! İflas Bayrağını Çekmeye Mi Hazırlanıyor?

2 years ago 100

Şirket içerisinden sızan e-postalar, Coinbase'in 19 Temmuz'da Amerika Birleşik Devletleri'ndeki bağlı kuruluş pazarlama programını askıya aldığını gösteriyor.

Üç içerik oluşturucuya gönderilen e-postalarda, askıya alma nedenleri olarak piyasa koşulları ve 2022'nin geri kalanı için tahmin edilen görünüm gösteriliyor. Coinbase, belirli bir tarih taahhüt etmese de, 2023'te ortaklık programına devam edeceğini söyledi.

Coinbase İflası Piyasayı Sarsar

Coinbase, bu karara bir anda varmadığını, ancak platformunda teşvik edilen işleri ödüllendirmeye devam edemeyeceğini söyledi. Bağlı kuruluşlarına tanıtım içeriklerini web sitelerinden kaldırmalarını tavsiye etti.

Bitboy olarak da bilinen kripto uzmanı Ben Armstrong, Coinbase'in eylemlerinin sorun yaratabileceğini söyledi ve takipçilerine "hafif davranmalarını" tavsiye etti ve bir Coinbase iflasının piyasayı özünden sarsacağını ekledi.

Coinbase'in Ortaklık Programı

Üye olduklarında, ortaklar promosyon malzemelerine erişebilir ve makalelerdeki bağlantılar, yeni içerik ve web sitelerindeki reklamlar aracılığıyla Coinbase'in reklamını yapabilirler.

Kişisel finans YouTuber'ı ve risk sermayedarı Nate O'Brien, Twitter'da Coinbase'in ortaklık programını askıya almasının, yaklaşmakta olan bir iflas krizi konusunda uyarıda bulunan “büyük” bir kırmızı bayrak olduğundan korktuğunu söyledi. Coinbase'in bir bağlı kuruluşa 5 dolar ödeme konusundaki isteksizliğinin mevcut kripto ayı piyasasında maliyet düşürmenin sonucu olabileceğini düşünüyor.

Ancak, bir Twitter kullanıcısı olarak, Cryptogemguy şu şekilde açıklama yaptı:

Gözlemlenen, bağlı kuruluş programları, bir kullanıcı tabanını büyütmek için para harcamayı içerir. Coinbase, doğrulanmış bir telefon numarası veya e-posta adresiyle kullanıcı tabanını 89 milyon kayıtlı kullanıcıya çıkardı.

Cryptogemguy, Coinbase'in parayı yeni pazarlama kampanyaları için kullanabileceğini söylüyor. Airbnb'nin bağlı kuruluş programını kapatmasının kullanıcı indirimleriyle sonuçlandığını belirtti.

Her Şey Mümkün

Bitboy, bir iflas krizi olmasa da, son boğa koşusunda var olan bazı köklü kripto kurumlarının çöküşü de dahil olmak üzere, kripto alanında son zamanlarda garip şeyler olduğunu söyledi.

İflasın Azraili, son aylarda yüksek getirili, yüksek riskli kredi vermenin tehlikeleri ortaya çıktığından, kripto kredi kuruluşları Voyager Digital ve Celsius ile riskten korunma fonu Three Arrows Capital'i ziyaret etti.

Coinbase, işgücünün %20'sini işten çıkardı, kabul edilen iş tekliflerini iptal etti ve teknik analiz ve diğer profesyonel özelliklere sahip olanlara yönelik Coinbase Pro ürününü geri çekti.

Read Entire Article