Ünlü CEO Açıkladı: Satın Alım İçin Aynı Yolu İzleyeceğiz!

1 year ago 74

FTX'in kurucusu Sam Bankman-Fried , FTX'in Voyager'ın varlıkları için adil olan piyasa koşullarında hesaplanmış bir fiyata göre ödeme yaptığını ve Celsius'un varlıkları için de aynı şeyi yapacağını söyledi. FTX'in kurucusu ve CEO'su Sam Bankman-Fried, firmasının Celsius'un varlıklarını satın almaya nasıl yaklaşacağına dair ayrıntıları paylaştı.

CEO Ve Şirket Neyi Hedefliyor?

Yorumlar, FTX US'un iflas eden kripto kredi kuruluşu Voyager Digital'in varlıklarını geçen hafta açık artırma yoluyla 1,3 milyar dolara satın almasının ve FTX'in Celsius'un varlıkları için de bir teklif vermeyi düşündüğüne dair yakın tarihli bir raporun ışığında geldi.

BnkToTheFuture kurucusu Simon Dixon'ın FTX'in Celsius'un varlıklarını "dolar bazında sent" üzerinden satın almak için "32 Milyar Dolar değerleme üzerinden finansman sağladığını" iddia eden tweetine yanıt veren Bankman-Fried, firmasının teklifinin adil piyasa fiyatı üzerinden belirlendiğini ve bunun ışığında bir indirim yapılmadığını açıkladı.

Bankman-Fried, şirketinin amacının müşterileri yeniden bütün hale getirmeye odaklandığını belirtti ve şu açıklamayı yaptı:

"Amacımız varlıkları cent üzerinden satın alarak para kazanmak değil, 1 dolar üzerinden 1 dolar ödemek ve 1 doları müşterilere geri vermek. Celsius'a dahil olsaydık da aynı şey olacaktı."

FTX'in Voyager Digital'in varlıkları için en iyi teklifi verdiğine dair haberler ilk olarak 27 Eylül'de ortaya çıkmış ve anlaşmanın değerinin 1,4 milyar dolar olduğu bildirilmişti. Voyager müşterilerinin ve kripto varlıklarının kaderi hakkında çok az bilgi verildi ve platform yalnızca FTX ABD platformunun şirketin 11. bölüm davalarının sonuçlanmasının ardından müşterilerin kripto para ticareti yapmasına ve depolamasına olanak tanıyacağını belirtti.

Belirsizlik Sonlanacak Mı?

Bununla birlikte, Celsius'un mevduat sahipleri bu aşamada daha kötü bir belirsizlik durumunda görünüyor, ancak firmanın milyarlarca dolar değerindeki varlıklarını açık artırmaya çıkarabileceğine dair genel bir his de bulunuyor. Celsius (CEL)Token'larında bir müşteri geri ödemesi gibi başka planların olduğu yöntemlere de başvurulabilir.

Bunların çoğu, Celsius'un iflas işlemlerinin nasıl ilerleyeceğine bağlı olacak ve sıkıntılarla boğuşan firmanın mali durumunun kapsamını belirlemek için bağımsız bir inceleme yapılacak. Birden fazla düzenleyici, Celsius'un stablecoin varlıklarını satmasına itiraz ederken, adalet bakanlığı da firmanın inceleme raporu tamamlanana kadar belirli müşterilere para çekme işlemlerini açma talebine itiraz etti.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article