Ünlü CEO’dan Bitcoin Yorumu! Kripto Kışı Sona Erdi!

2 years ago 91

Morgan Creek CEO'su Mark Yusho, Bitcoin'in her yatırımcının elinde bulunması gereken bir varlık sınıfı olduğunu söyledi.

Yorumlar, Espresso Systems'den Jill Gunter ile birlikte CNBC'de yakın zamanda yayınlandı. Hem Gunter hem de Yusho, Bitcoin hakkında yükseliş duygularını dile getirdi ve Yusho, kripto kışının artık bittiğini ve piyasanın yeni bir kripto baharına girdiğini söyleyecek kadar ileri gitti.

Bitcoin'e Sahip Olunmalı

Gunter ve Yusho, CNBC'de yatırımcıların dönüşü adlı özel bir bölümün parçası olarak ekrandaydılar ve yatırımcılar arasında sözde bir kripto dönüşü tartışıyorlardı.

Sunucu daha sonra Morgan Creek'in CEO'su Mark Yusho'ya Bitcoin'in yatırımcılar için "kurumsal bir yöneticinin bakış açısından" olmak istediği bir yer olup olmadığını sormaya devam etti. Kurumsal yönetici yanıtında daha açık olamazdı.

Yusho oldukça vurgulu bir şekilde şu açıklamayı yaptı:

Bu, her yatırımcının portföyünde olması gereken bir varlık. Bitcoin, iki yıl, üç yıl, beş yıl, on yıl ve tüm on dört yıl boyunca en iyi performans gösteren varlıktı.

Kripto Kışının Bittiğini Açıkladı

Yusho, kripto kışının Haziran ortasında sona erdiğini ve şu anda kripto baharında olduğumuzu ifade etti. Onun kısa ila orta vadeli tahmini şu şekilde oldu. Yukarı yönlü bir eğilime sahip dalgalı bir dönem ve ardından perakende yatırımcıların piyasaya akacağı kısa sırayla başka bir kripto yazı.

En İyi Performans Gösteren Varlık

Bitcoin'in büyük başarısına rağmen, diğer varlıklara ve diğer varlık sınıflarına karşı ölçüldüğünde, bazı çevrelerde hala bir miktar direnç var. Yusho bunu değişkenlik korkusuna ve riskten kaçınmaya bağlıyor.

Son bir özette, Gunter'dan pazardaki büyük tuzaklardan kaçınma konusunda en iyi tavsiyesi istendi. Yatırımcıların, hangi altcoinlerin kurumsal yatırımcılar için seçim olduğunu kendilerine hatırlatmaları ve bu yatırım dönemleri sona erdiğinde kendilerine hatırlatmaları gerektiğini söylüyor.

Gunter ayrıca Tornado Cash'e dolaylı bir atıfta bulunarak yaptırımlar ve kodlama konusundaki endişelerini dile getirdi.

Read Entire Article