Ünlü Ethereum Balinası Hareketlendi: Bu Altcoin’e 4 Milyon Dolar Yatırdı!

2 years ago 78

Shiba Inu (SHIB) fiyatları geçen hafta büyük bir satış baskısı ile karşı karşıya kaldı. Ancak bu fiyat hareketi, en büyük Ethereum (ETH) balinalarını daha fazla SHIB token'ı biriktirmeye teşvik etti.

Balinalardan SHIB Çılgınlığı

Balina İstatistiklerine göre, iki ETH balina cüzdanı son 24 saatte 533 milyardan fazla Shiba Inu token'ı satın aldı. Bu alımların değeri 5.6 milyon doları buldu. Bu satın alım hareketi, SHIB token'ının geçtiğimiz gün en büyük 100 ETH balinasının en çok satın aldığı 10 kripto para arasına girmesini sağladı.

"Gimli" adlı ünlü Ethereum balinası, iki işlemde tek başına 386 milyar Shiba Inu aldı. Satın alım, balinaya yaklaşık 4.06 milyon dolara mal oldu. Balina, tek en büyük işlemle yaklaşık 200 milyar SHIB token'ı (yaklaşık 2.075 milyon dolar değerinde) satın aldı. Verilere göre, "BlueWhale0159" adlı başka bir ETH balinası ise tek bir işlemde 147 milyar (yaklaşık 1.55 milyon dolar) topladı.

Veriler Shiba Inu'nun dolar değerine göre en büyük 100 ETH balinasının elinde tuttuğu en büyük token olduğunu gösteriyor. Balinaların en büyüğü, yaklaşık 540 milyon dolar değerinde SHIB token'ı tutuyor. Bu, dolaşımdaki SHIB'lerin yaklaşık yüzde 21,23'üne karşılık geliyor. Bununla birlikte, Decentraland (MANA), balinalar tarafından en çok tutulan token.

Balina takipçi platformu WhaleStats'ın verileri, en büyük 2 bin ETH balinasının 633.9 milyon dolar değerinde SHIB tuttuğunu gösteriyor.

Shiba Inu Fiyatı Yükseldi

Son fiyat düşüşünün ortasında balinaların giderek daha fazla Shiba Inu token'ı biriktirdiğini belirtmek gerekiyor. SHIB Orudusu aktif olarak en büyük köpek temalı kripto parada yakım yaparken, yakımları takip eden Shibburn, son 24 saat içinde 26.7 milyondan fazla SHIB token'ının yakıldığını bildirdi.

Shiba Inu fiyatı son 24 saatte yüzde 3'e yakın yükseliş durumda. SHIB, yazım sırasında ortalama 0,0000107 dolardan alınıp satılıyor. Bununla birlikte, hala tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,000088 doların (ATH) yüzde 87 altında işlem görüyor.

Read Entire Article