Ünlü Finans Borsasından NFT Hamlesi: Bu Platform Çatısı Altında NFT Platformu!

2 years ago 130

BNB yani eski adıyla Binance Smart Chain, NFTrade’i satın aldığını duyurdu. Böylece Binance, kripto piyasasında en önemli borsalardan biri olmanın da yanı sıra popülaritesi giderek artan NFT dünyasına da giriş sağlıyor.

Özellikle 2021’de NFT ve metaverse patlama yaşamıştı ve benimsenmesinin çığ gibi büyümesi bekleniyor. Bunun yanı sıra farklı ağlarda oluşturulan NFT’ler de transferler için engel teşkil ediyor ve likiditeyi ciddi oranda etkiliyor. NFTrade, tam bu noktada yatırımcılara çözüm oluyor ve segmentasyon sorununu çözeceğine inanılıyor.

NFTrade’in Katkıları

NFTrade, Mayıs 2021’de bir NFT pazarı olarak piyasaya sürülmüştü. Platform, NFT etkileşimlerinde merkezi olmayan ve gözetimsiz çözümler sunmayı hedefliyor ve entegrasyon sağlıyor. NFTrade ile kullanıcılar kolayca NFT oluşturabiliyor, satın alabiliyor ve satış işlemleri gerçekleştirebiliyor.

NFTrade, NFT ekosisteminde ve özellikle de giderek büyüyen metaverse oyun sektöründe daha yaygın bir hal alıyor. BNB Chain’in bu satın alması da tam bu popülaritenin ortasında olmasıyla mükemmel bir zamanlama olarak görülüyor. Bu satın almayla Binance, NFTrade’in gelişen BNB Chain NFT ekosistemine katkıda bulunmasını bekliyor.

İki Yönlü Fayda

Ayrıca Binance, NFTrade ile NFT marketlerinin de çok zincirli bir yapıda bağlanacağını belirtiyor. Dolayısıyla bu platform sayesinde BNB, kitlesel ilginin NFTrade’e kayacağını ve NFT’lerin genel benimsenmesine bu projenin katkısının büyük ölçüde olacağını belirtiyor. Bununla beraber NFTrade’in kolay bir arayüze sahip olması, farklı ağlardaki NFT’lerin takas edilebilmesi ve NFT mining gibi özelliklerle NFTrade’in diğer marketlerden ayrılacağı da belirtiliyor.

Bu ve benzeri projelerle BNB, sektörün devlerinden olmaya devam ediyor. Ayrıca BNB, kripto dünyasındaki hakimiyetini daha da genişleterek NFT ekosistemini de kolları altına alıyor. Binance’ın güvenirliği ve sektördeki yerinin NFTrade’e katkıda bulanacağı gibi, NFTrade de kendi ekosistemini BNB’ye katarak katkıda bulunabilir.

Read Entire Article