Ünlü Kripto Alım Sitesinin Coini İçin Analistler Umutlu!

2 years ago 105

Henüz herhangi bir yukarı dönüş işareti göstermemesine rağmen, Cronos (CRO) uzun vadeli düzeltme modelinin sonuna yaklaşıyor olabilir.

CRO, Kasım 2021'de tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 0,97 ABD dolarına ulaştığından beri düşüyor. Düşüş hareketi şimdiye kadar 15 Haziran 2022'de 0,1 ABD doları ile en düşük seviyesine ulaştı. Bu, tüm zamanların ölçümüne göre %89'luk bir düşüş anlamına geliyor.

Destek Seviyesi

Daha da önemlisi, aşağı yönlü hareket 553 gündür devam eden yükselen bir destek hattında da kırılmaya neden oldu.

En yakın destek alanı 0,065 dolar olarak görülüyor. Fiyat ise bölgeye Ocak 2021'den beri her hangi bir ziyarette bulunmadı.

Teknik göstergeler henüz herhangi bir yükseliş işareti göstermiyor, ancak haftalık RSI tüm zamanların en düşük seviyesine (kırmızı mumlar) düştü.

Aşırı Satım Koşulları

Haftalık zaman çerçevesine benzer şekilde, günlük zaman çerçevesi, RSI aşırı satılmış olmasına rağmen herhangi bir yükseliş işareti göstermiyor.

Başlangıçta, RSI yükseliş ayrışması yaratırken, şimdi trend çizgisi kırıldı. Bu, eğilimin düşüş eğiliminde olduğunun ve daha düşük seviyelerin izlenebileceğinin bir işaret olarak algılanıyor.

CRO Dalga Sayısı Analizi

Dalga sayısı, CRO'nun Kasım 2021'de tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasından bu yana bir A-B-C düzeltme yapısında azalmakta olduğunu gösteriyor. Eğer öyleyse, şu anda C dalgasında olduğu söylenilebilir.

A:C dalgalarına 1:1 oranı vermek, mevcut fiyata çok yakın olan 0.1 dolarlık düşük bir değere yol açacak gibi görülüyor.

Benzer şekilde, alt dalga sayısına daha yakından bakıldığında, CRO'nun beşinci ve son alt dalgada olduğu görülmekte. Birinci ve beşinci alt dalgalara 1:1 oranı vermek, A:C dalgalarından gelen Fib hedefine uygun olarak 0,099 ABD doları gibi düşük bir düşüşe yol açabilir.

Read Entire Article