Ünlü Kripto Borsasından Dev Gelişme: Kendi Ödeme Yöntemleri Olacak!

2 years ago 86

Kripto borsasının en önemli borsalarından biri sayılan Binance, platformlarında yeni bir güncellemeye gidiyor ve SEPA’ya ek olarak daha hızlı bir ödeme yoluyla Euro, Sterlin gibi banka transferlerine yeni bir seçenek daha sunuyor.

Daha Hızlı Para Transferi

Bunun sağlanabilmesi için Paysafe ile geliştirmeleri devam eden Binance, Faster Payment Services (FPS) aracılığıyla Euro ve Sterlin gibi para birimleri ile yatırma ve çekme işlemlerini tamamıyla yeni bir düzenleme yoluna koyuyor. Binance, hemen hemen tüm Avrupa’da kişisel kullanıcıların doğrudan Euro ile SEPA aracılığıyla işlem yapabileceğini vurguluyor. Ayrıca Binance, henüz kurumsal müşteriler için geliştirmelerin tamamlanmadığını ancak Paysafe ile hizmet kapsamasının genişletilmesi ile ilgili çalışmaların devam ettiğini de bildiriyor.

İşlem Ücreti Yok!

Tüm bunlara ek olarak Binance, 31 Mart’a kadar SEPA ile yapılacak Euro işlemleri için ve FPS ile yapılacak Sterlin işlemleri için işlem ücreti almayacağını da iletiyor. Ayrıca Binance yetkilileri, 3 Euro’nun ve 3 Sterlin’in altında olan işlemlerin platformda kabul görmeyeceği ve ilgili işlemin düşülüp kullanıcıya iade edilmeyeceğini de bildiriyor.

Konu hakkında bir kılavuz hazırlayan Binance, yatırımcıların aklına takılabilecek her soru için cevap hazırlayıp web sitelerinde yayınlamaya başladı. Eğer ki kullanıcılar; hesap doğrulama, SEPA transferleri, Euro çekme işlemleri, FPS nedir, Sterlin banka havalesi gibi işlemlerde takılırlarsa Binance’ın web sitesindeki sıkça sorulan sorular kısmından bu cevapları bulabilirler.

Yatırımcılar Dikkat!

Öte yandan Binance, platformun 31 Mart’a kadar işlem ücreti talep etmeyeceğini bildirdiği gibi eğer bankalar böyle bir ücret talep ederse bundan sorumlu olmadıklarını ve kontrol edemediklerini de vurguluyor. Binance, yatırımcıları bu konuda işlemlerinden önce bankalarına danışması gerektiğini söylüyor.

Bu gelişme ile özellikle Avrupalı yatırımcıları hedef alan Binance, platfrmunun sürekli olarak gelişmesine olanak sağlıyor. Hem Avrupalı potansiyel yatırımcılar kendi para birimleriyle işlemlerini hızlandırabilir hem de Binance daha hızlı işlem ile kripto borsasındaki rakiplerinin önüne daha çok geçebilir.

Read Entire Article