Ünlü Milyarder: Bunun Olması Bitcoin’i 2 Hafta İçerisinde 60.000 Dolara Taşır

2 years ago 91

Tanınmış girişim kapitalisti Kevin O'Leary, belirli bir grup varlıklı yatırımcının Bitcoin'in (BTC) piyasa değerine göre en büyük kripto para olup olmayacağını belirleyeceğini inandığını söyledi. O'Leary, ayrıca net bir düzenleyici çerçevenin BTC fiyatını sert şekilde yükselteceğini iddia etti.

ETH, BTC'yi Geçebilir mi?

Crypto Banter'ın yakın tarihli bir bölümüne konuk olan Shark Tank yıldızı Kevin O'Leary, Ethereum'un (ETH) Bitcoin'i geçip en büyük kripto para olacağı konusundaki tartışmalara katılmakta zorlandığını belirterek şunları söyledi:

Norveç, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) veya Suudi Arabistan olması umurumda değil, egemen servetle konuştuğumda taleplerinin Bitcoin'den yana olduğunu gördüm. Az önce yaptığımız analize sahip değiller. Evet, Bitcoin'in bir vekilini istiyorlar ve bu volatiliteyi istiyorlar. ETH, diğer dijital varlıklar için varsayılan platform haline gelirse bu durumu destekleyebilir. Ancak kısa vadede, talep bir portföyün yüzde 1 ila yüzde 3'ü için Bitcoin bir standart. Bu egemen servet portföyleri şöyle görünür: herhangi bir sektörde yüzde 20'den fazla değil, herhangi bir isimde yüzde 5'ten fazla değil. Onlara herhangi bir dijital varlık satın alıp almayacağını, alacak olurlarsa bunun hangisi olacağı ve hangi oranda olacağını sorduğunuzda alt uçta yaklaşık 50 baz puan, üst uçta 300 baz puan ile Bitcoin öne çıkıyor. Ve zamanın yüzde 99'unda Bitcoin diyorlar. Tek bildikleri bu.

Düzenleyici Çerçeve

Öte yandan O'Leary, egemen servet fonlarının Bitcoin almadan önce sadece net bir düzenleyici çerçeve beklediklerini de ekleyerek, "Bu talebin gelmesi biraz zaman alacak ve bence bu iki numaralı faktör olacak. Ve kesinlikle USD Coin'i (USDC), Solana (SOL) ve Polygon'u (MATIC) seviyorlar. Piyasa değerine göre sıralanan kripto paralar listesinde aşağılara inip gidiliyor. Bunu anlıyorum ama şu anda bir Bitcoin düzenlemesi olsaydı size yemin ederim ki fiyat iki hafta içerisinde 60 bin dolar olurdu." dedi.

CoinMarketCap'in verilerine göre en büyük kripto para Bitcoin, yazım sırasında günlükte yüzde 2,29 düşüşle 24 bin 178 dolardan işlem görüyor. En büyük ikinci kripto para Ethereum ise yazım sırasında günlükte yüzde 5 düşüşle bin 906 dolardan alınıp satılıyor. Bitcoin ve Ethereum, son 30 günde değerlerini sırasıyla yüzde 17,31 ve yüzde 59,23 arttırdı.

Read Entire Article