Ünlü Milyarder Kripto İçin Hala Zaman Olduğuna İnanıyor! Ama Neden?

2 years ago 85

Mark Cuban kripto konusunda bir türlü karar veremiyor gibi görünüyor. Artık kripto varlıkların sıkıcı olduğuna inandığı yönünde açıklamalarda bulundu. 2022 Code konferansında konuşan Cuban, kendisine göre bu alanın sıkıcı olduğunu ve bir süre daha sıkıcı kalacağını söyledi.

Cuban Açıklama Yaptı

Mark Cuban konferansta şu açıklamayı yaptı:

Tıpkı internetin ilk günlerinde olduğu gibi, internetle birlikte yelken açıyoruz. Her şey sıkıcı, değil mi? Çünkü yeni bir şey görmedik. Gerçekten ileriye doğru itici güç olması için mobilin ortaya çıkması gerekiyordu. Ve şu anda kripto için buna sahip değiliz, bu yüzden biraz sıkıcı.

Shark Tank yatırımcısı, NFT’lerin ve merkezi olmayan finansın sunabileceği bir şeyler olduğuna ve hatta bu alanda başka gelişmelerin de olabileceğine inanıyor. Hala bu alana çok ilgili olduğu ve yatırım yapmaya devam edeceğini söyleyerek ne kadar ısrarcı olduğunu da belirtiyor.

Voyager Digital Hayranı

Milyarder şimdiye kadar kripto varlıklarla oldukça kaotik bir ilişki yaşadı. Kısa bir süre önce, şu anda kötü şöhretli bir kripto borç verme şirketi olan Voyager Digital'i tanıttığı için kendisine dava açıldı. Geçen yıl Ekim ayında Voyager'ın ev sahipliğini yaptığı bir etkinlikte platformun reklamını yaparak ve insanları denemeye teşvik ederek platformu kutlamıştı.

Cuban şu açıklamayı da yapmıştı:

Kullanmayı seviyorum, kolay, ucuz, hızlı ve fiyatlandırma gerçekten çok iyi, bu yüzden her yaştan Mavs hayranına ulaşmak için mükemmel bir seçim olduğunu düşünüyoruz.

Görünüşe göre insanlar ona inandı, bu yüzden şirketin kurucu ortağı ve CEO'su Stephen Ehrlich ile birlikte şimdi milyonlarca Amerikalı tarafından yanıltıcı yatırıma teşvik etme suçlamasıyla dava ediliyor. Cuban aynı zamanda bir Dogecoin (DOGE) hayranı, hatta kripto para birimini Dallas Mavericks ürünleri için bir ödeme yöntemi olarak uyguluyor.

Muz Almayı Tercih Ederim

Sadece birkaç yıl önce bir kripto meraklısı olarak ortaya çıkmıştı. Ondan önce, kripto varlıkların sunabileceği bir şey olduğuna inanmıyordu. 2019 yılında Wired'a verdiği bir röportajda, Bitcoin ve muz arasında seçim yaparsa, daha kullanışlı oldukları için muzu tercih edeceğini söylemişti.

Read Entire Article