Ünlü Rapçi Snoop Dogg, Yeni NFT Koleksiyonu İçin Tarih Verdi

2 years ago 116
Ünlü Rapçi Snoop Dogg, Yeni NFT Koleksiyonu İçin Tarih Verdi

Takıntılı bir NFT koleksiyoncusu haline gelen ünlü rapçı Snoop Dogg, son 18 ayda son derece değerli bir koleksiyon topladı. Kısa süre önce Death Row kayıtlarının artık bir NFT etiketi olduğunu duyurdu ve Snoopverse‘i Sandbox aracılığıyla başlattı.

Ünlü rapçı yakın tarhte yeni bir NFT koleksiyonu çıkaracağını da duyurdu. İşte Snoop Dogg’un yeni koleksiyonu ve detayları…

Snoop Dogg, Yeni NFT Koleksiyonunu Duyurdu

Küresel hip hop ikonu Snoop Dogg ve sanatçı BossLogic, Supercuzz adlı bir NFT koleksiyonunu çıkarmak için bir araya geldi. NFT koleksiyonu 17 Mart’ta saat 01:30’da (TS) satışta olacak.

BossLogic olarak da bilinen Kode Abdo, bir grafik tasarımcı ve dijital konsept sanatçısıdır. İlk önce ünlü karakterlerin hayran sanatlarını yapmaya başladı. Ünlü tasarımcı bu çalışmalarıyla, dünya çapında milyonlarca kişinin dikkatini çekmeyi başardı. Öyle ki Marvel ve Disney BossLogic’i fark ettiler ve tasarımcıyı işe aldılar.

Kode, bu güne kadar pek çok başarılı esere imza atarken Avengers: Endgame, Aladdin ve diğerleri için çizgi roman kapakları ve resmi film afişleri tasarlardı.

Supercuzz Koleksiyonu

Supercuzz NFT koleksiyonu, ünlü tasarımcı BossLogic tarafından tasarlanan, sevilen bir süper kahraman olarak Snoop Dogg’un animasyonlu çizgi roman kapaklarını içeren orijinal sanat eserlerini içeriyor.

Snoop, yeni koleksiyonunda “Angel City”nin sokaklarında doğan uçan bir süper kahraman olan SUPERCUZZ olarak karşımıza çıkıyor. Yapılan basın açıklamasına göre, Snoop gündüzleri “kendi kendini yetiştirmiş bir kripto trilyoner”, ancak geceleri SUPERCUZZ olarak sokağa çıkıyor, “kötülüğün güçlerini tüttürüyor ve suçu ayıklıyor”.

NFT koleksiyonu ayrıca Snoop Dogg tarafından oluşturulan benzersiz ses animasyonlarının yanı sıra beş grafik fotoğraftan oluşacak.

Bu NFT serisi, Supercuzz’ın daha sonraki maceralarına erişim noktası görevi görecek. Sanatçılar, “Web3’teki çizgi roman türünde hayran etkileşimi için yepyeni bir model oluşturacağına” söz veriyor.

Koleksiyon MakerPlace’de Yayınlanacak

Yakın tarihte çıkması beklenilen NFT koleksiyonunun popüler NFT alım satım platformu MakerPlace’de yayınlanacağı açıklandı. MakersPlace, hem kripto para birimi (ETH) hem de kripto para birimi olmayan (USD) ödemeleri kabul eden ilk NFT platformu olduklarını dile getiriyor.

Platform, Beeple’s Everydays: The First 5000 Days’in tarihi satışını 69.3 milyon dolara gerçekleştirdi. Bunu Mart 2021’de Christie’s müzayede evi ile ortaklaşa gerçekleştirdi.

Read Entire Article