Ünlü Şirketin COO’su Ayı Piyasası ve Madencilik Hakkında Konuştu!

2 years ago 88

Sato Technology COO'su Fanny Philip, ayı piyasalarının madencilik şirketleri için bir fırsat piyasası olarak görülmesi gerektiğine olan inancının iki katına çıktığını belirtti.

Şirketlerin ayı piyasalarında aldıkları kararlar, kripto ekosistemindeki uzun ömürlerini belirlemede çok önemli bir rol oynuyor. Kanadalı Bitcoin (BTC) madencilik firması Sato Technologies'i temsil eden COO Fanny Philip, piyasa bir sonraki boğa koşusuna hazırlanırken düşüş eğiliminde hayatta kalmak için ne gerektiğini açıkladı.

COO’nun Açıklamaları

Fransa'daki Surfin Bitcoin 2022 etkinliği sırasında ayı piyasalarının iş üzerindeki etkisi hakkında konuşan Philip,  madencilik şirketlerinin inşa etme ve öğrenme zamanının geldiğini söyledi.

Sato, Eylül 2021'den bu yana Toronto Menkul Kıymetler Borsası'nda (TSXV) işlem gören ve hem Bitcoin (BTC) hem de Ether (ETH) madenciliği yapan bir dijital varlık madenciliği şirketi olarak hayatına devam ediyor. Philip ayrıca kripto dünyasına boğa piyasası sırasında girmesine rağmen sektöre girmenin ilk zorluklarından bahsetti.

Şirketin başlangıçta mağaza kurduğu Quebec operasyon bölgesindeki madencilere yönelik yüksek talep, yeni madencilik tesislerinin ertelenmesine ve yerel sakinlerin düşmanca tepkilerine neden oldu. Ayrıca Philip, küresel salgını “elektrikli ekipman tedariğindeki zorluklar” için bir katalizör olarak ilişkilendirdi.

Ayı piyasasının etkileri sorulduğunda, Philip'in olumsuz olanlardan daha olumlu düşünceleri vardı. Ayı piyasalarının iyi bir şey olup olmadığı sorulduğunda, cevap verdi:

İnşa etmek? Ayı piyasası bizim için harika bir piyasa. Bu Mükemmel.

Ayrıca BTC fiyatı, madencilik ve madencilik ekipmanı satın alma arasındaki ilişki hakkında yorum yaptı.

Philip şu açıklamayı da yaptı:

Bitcoin'in fiyatı düşük olduğunda, daha fazla kripto para çıkarırsınız. Ekipman satın almanız gerekiyorsa, Bitcoin fiyatıyla bağlantılı olduğu için ekipmanın fiyatı çok düşüyor.

Yukarıda bahsedilen tüm bu faktörler sektördeki şirketlerin büyümesine yardımcı oluyor ve Philip'e göre Sato büyüme aşamasında.

Şirket Büyüyor

Bu, şirketin Foundry Digital LLC (Foundry) ile yaptığı yepyeni sözleşmede görülebilir. İki şirket, Sato'nun Québec'teki Center One'da 4.300 madenciye daha ev sahipliği yapmasını mümkün kılan bir anlaşma yaptı. Bunların tamamı yenilenebilir enerji ile sağlanacak. Sato, birincil odak noktası BTC madenciliğine ek olarak, madencilik yeteneklerini az miktarda ETH çıkarmak için kullanıyor.

Yaklaşan Ethereum The Merge ile yüzleşmek için herhangi bir strateji sorulduğunda, Philip, seçenekleri çeşitlendirme ve öğrenme zamanının geldiğini söyledi.

Ne olacak, kimse bilmiyor. Bu yüzden çeşitlendirmeye karar verdik. Madencilik bizim temel işimiz ancak Lightning Network'ün üzerinde birçok uygulama geliştiriyoruz.

Read Entire Article