Ünlü Stratejistten Bitcoin “O Zaman İçin” Hazırlanıyor Mesajı! İşte Ayrıntılar

1 year ago 63

Bloomberg Intelligence'ın önde gelen emtia stratejistlerinden Mike McGlone, Bitcoin'in (BTC) güçlü bir fiyat performansı göstermek üzere 2024 için hazırlandığını iddia etti. İşte stratejistin BTC için öngörüleri.

En Büyük Gelişme: Halving

Scott Melker'a röportaj veren Bloomberg Intelligence'ın önde gelen emtia stratejistlerinden Mike McGlone, Bitcoin'in halving (yarılanma) etkinliğinin yanı sıra bir dizi başka temel gelişmenin 2024 yılında en büyük kripto parayı güçlendireceğini söyledi. Bilmeyenler için her dört yılda bir gerçekleşen yarılanma etkinliği ile Bitcoin'de blok ödülü yüzde 50 oranında azaltılmakta ve bu olay her zaman boğa piyasası ile kesişmektedir.

McGlone, 2024 için beklentisini şu sözlerle özetledi:

Önemli olan bu gidişatı neyin durduracağıdır? Büyük resimde bu 10 bin doların gelmesi için oynamaya çalışmak, sanırım şu anda büyük miktarda Bitcoin saçlarınızı kaybetmenize neden olabilir. Sonuç olarak, zeki yatırımcılar ve gezegendeki tüm kurumsallar her geçen gün bu varlığın bir parçasına ihtiyaç duyduklarını fark ediyor. Bence 2024'e geldiğimizde yarılanma etkinliği oldukça ciddi bir durgunluktan bahsediyor olacağız, tüm politikalar Cumhuriyetçi eğilimli, en azından başkanlık ve gelecek yıl harika bir tablo ile karşı karşıya kalınacak. Bunu gerçekten dört gözle bekliyorum.

"S&P 500 Çökerken Bitcoin Çökmezse..."

McGlone, kısa vadede Bitcoin'de henüz tamamen yükselişe geçmediğini ve S&P 500'ün (SPX) gerçek performansını göstermesi için sabırla beklediğini belirtirken, SPX'in Bitcoin gibi diğer risk varlıkların volatilitesinin güvenilir bir ölçütünü yansıttığını söyledi:

Şu anki gidişat, Bitcoin'in daha çok küresel bir dijital rezerv varlık haline geldiğini ve borsadaki volatilitenin yüksek olduğu için potansiyel olarak bir değer deposu olduğunu gösteriyor. Önemli olan, diyelim ki S&P 500 yeni bir dip yapıyor ve 3 bin seviyesine doğru gidiyor diyelim. Bakalım Bitcoin buna nasıl tepki verecek. Eğer 20 bin doların altına düşmezse harika olur. Ama bunu bekleyip görebileceğiz. Ne olacağını bilemiyorum. Uzun vadede, bu dönemi atlatırsak Bitcoin'in 100 bin dolara çıkacağına dair daha önemli sinyal gelmiş olacak.

Borsa konusunda çok kötümserim. Gezegendeki riskli varlıkların bir numaralı ölçütü S&P 500'dür. Bitcoin'de yükselişe geçmek hala bekliyorum. Bunun nasıl sonuçlanacağını bekleyip görmem gerekiyor.

Read Entire Article