Ünlü Yatırımcı O’Leary: Bu Sektöre Hizmet Eden Altcoin’ler Diğerlerini Gölgede Bırakacak

2 years ago 102

Kripto para boğası ve sevilen televizyon programı Shark Tank sunucusu Kevin O'Leary, kripto paralarda diğerlerini gölgede bırakacak bir fırsat olduğunu iddia ederek önemli bir konuya dikkat çekti.

"Ödeme Sistemi Altcoin'lerde Fırsat Büyük"

Risk sermayedarı, 895 binden fazla YouTube abonesine, ödeme sistemi altcoin'lerin bu sektördeki olası en büyük fırsatı sunduğunu, ancak başta ABD olmak üzere birçok ülkede uygulamaya alınması planlanan düzenlemelerden çıkabilmeleri gerektiğini belirtti:

Ödeme sistemleri, kripto paralar söz konusu olduğunda sahip olduğumuz en büyük fırsat, bu yüzden düzenleme çok önemli. Bu sadece gerçek. Kripto paraların ürettiği yenilik, bizi dünya çapında çok daha şeffaf, denetlenebilir ve daha ucuz bir ödeme işleme yöntemine götürecek.

O'Leary, ayrıca her sektöre bir dijitalleşme dalgasının geldiğini ve ne yapılırsa yapılsın küresel finans manzaranın ön saflarında yeni bir dijital ekonominin ortaya çıktığına dikkat çekiyor.

Ünlü milyarder, ABD senatörleri Cynthia Lummis ve Kirsten Gillibrand'ın hafta içinde merakla beklenen kripto para yasa tasarısını sunarak kripto para endüstrisine kapsamlı düzenleyici netlik getirme çabalarını da taktir etti ve kripto paralarda daha fazla yasama politikasına ihtiyaç duymayan herkesin, uygun düzenlemeler yapılana kadar kurumsal sermayenin asla varlık sınıfına tahsis yapmayacağına inanmasından dolayı deli olduklarını savundu:

Politika olmasını istiyorum. Ben kripto para kovboyu değilim, uyumluyum. Fiyatların yükselmesi ve istikrar kazanması için devlet servetini ve emeklilik fonlarını buraya dahil etmek istiyorum. Kripto paralarla ilgili tüm heyecana rağmen, biz sadece 1.2 trilyon dolarız ve bu hiç de önemsiz bir şey ancak hiç bir şey! 800 milyar dolar, kimin umurunda? Kulağa çok yüksek bir para gibi gelebilir, eğer bu işi halledebilirsek olacaklar bağlamında bu hiçbir şey değil.

Ödeme Sistemi Altcoin'leri

Şu anda kripto para piyasasında işlem gören birden fazla ödeme sistemi odaklı altcoin bulunuyor. Bunlardan en büyüğü ve en bilineni şüphesiz Ripple'ın XRP'si. SEC'in dava açtığı Ripple ve yöneticileri, bu sürecin pürüzsüz bir şekilde atlatılacağı ve büyük bir rahatlama döneminin başlayacağı görüşünü savunuyorlar. Öngörülen bu durumun gerçekleşmesi XRP'deki aşağı yönlü baskının sonlanması anlamına gelebilir.

Öte yandan Ripple'ın XRP'si dışında Stellar Lumen (XLM) de ödeme sistemi odaklı popüler altcoin'ler arasında yer alıyor.

Read Entire Article