USDD, 0,96 Dolar Seviyelerine Geriledi: Tron’da (TRX), Son 24 Saatte Yüzde 20’lik Değer Kaybı!

2 years ago 97

Tron'un algoritmik stabil kripto para birimi USDD, 0,96 dolar seviyelerine geriledi. Kripto para piyasası, Bitcoin'deki değer kaybı ve güncel haber akışlarının etkisiyle güçlü bir düşüş ivmesi kazanırken, Tron (TRX) da son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde %20 değer kaybetti ve 0,05 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Ayrıca kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri de 1 trilyon doların altına geriledi.

USDD, 1 Doların Altına Geriledi

Hafta başlangıcında 1 doların altına gerileyen Tron'un algoritmik stabil kripto para birimi USDD, CoinMarketCap verilerine göre günün erken saatlerinde 0,96 dolar seviyelerine kadar geriledi. Kripto para piyasasının güçlü bir düşüş ivmesi kazanması ve USDD'nin 1 doların altına gerilemesi ile birlikte de Tron'da (TRX) yüksek oranlı bir düşüş yaşandı. TRX, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde %20 değer kaybetti ve 0,05 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Öte yandan kripto para piyasası, güncel haber akışlarının da ektisiyle güçlü bir düşüş ivmesi yakaladı. Bitcoin (BTC), günün erken saatlerinde 20.700 dolar seviyelerine gerilerken, kripto para piyasasının toplam değeri ise 1 trilyon doların altına geriledi.

Kripto Para Piyasası Düşüşte

Yeni haftaya düşüş yönlü bir ivme ile başlayan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), günün erken saatlerinde 20.700 dolar seviyelerine kadar geriledi. Ethereum (ETH), son 24 saatte %10'a yakın değer kaybetti ve 1.130 dolar seviyelerinden işlem görmeye başlarken, kripto para piyasasının toplam değeri ise 1 trilyon doların altına geriledi. Coinglass verilerine göre ise kripto para piyasasında, son 24 saatte ortalama 240 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Read Entire Article