Üst Düzey Analist Bitcoin İçin Dip Fiyatı Yineledi! BTC O Seviyelere Gidiyor!

1 year ago 69

Üst düzey zincir üstü (on-chain) analisti Willy Woo, en büyük kripto para Bitcoin'in (BTC) 2015 ve 2018'deki piyasa diplerine benzer bir birikim aşamasında olduğunu söyledi.

"Bitcoin Güçlü Kalmayı Başardı"

Scott Melker'a röportaj veren zincir üstü analisti Willy Woo, alıcıların son günlerde Bitcoin'i desteklemek için devreye girdiğini, volatiliteyi düşürdüğünü ve yatay bir eğilime soktuğunu belirterek şunları ifade etti:

Döngüde gerçekten de birikimin geldiği zaman bu, değil mi? İnsanlar satın alır, fiyata bir dip koyarlar, volatilite düşer. Ve bunu 2018'in dibinde, 2015'in dibinde gördük. Hatta 2012 dibinde bile gördük. Yani, evet, elbette, insanlar Bitcoin istedikleri için fiyatı yukarıda tutuyorlar.

Woo, BTC'nin, kripto para kredi şirketi BlockFi'nin yakın zamanda iflas başvurusunda bulunması da dahil olmak üzere, esen olumsuz rüzgarlar karşısında güçlü kalmayı başardığını da ekledi:

Bu durum absorbe ediliyor. BlockFi'nin iflasında gerçekten ilginç olan şey, bir tür geri çekilme gördük. Öncesinde düşmüştü. Bunun, duyurunun yapılacağını bilen içerideki satıcılar olduğunu düşünüyorum. 500 dolar ya da onun gibi bir şey düştü ve hızla toparlandı. Ve şimdi yukarı doğru kırıyoruz. Bence bu fiyata çok fazla alıcımız var. Elimdeki göstergeler, çok sayıda kripto paranın hareket ettiğini ve fiyatın yana doğru gittiğini gördüğünüzde bunun birikimin kesin bir işareti olduğunu gösteriyor. Yani bu gerçekleşiyor. Bunu takip ediyorum. Fiyatın yatay seyretmesinin nedeni de bu.

BTC İçin Dip Fiyat Öngörüsünü Yineledi

En büyük kripto para Bitcoin'in potansiyel olarak dibe vurabileceği fiyat konusunda da değerlendirmede bulunan Woo, geçen hafta "maksimum acı modelinin" bir parçası olarak daha önce açıkladığı 14 bin dolar ila 10 bin dolar arasında bir yere gözünü dikmiş durumda:

12 bin dolar beni şok etmez. 10 bin doları bence herkes istiyor ve bu yüzden genellikle herkesin istediği şey gerçekleşmez. Bu yüzden 12 bin, 13 bin doların gelmesi  beni şaşırtmaz. Buradan yükselebilir ya da daha da düşebilir. Bunlar çok geniş kapsamlı göstergeler. Ancak muhtemelen dolar maliyeti ortalaması için kötü bir zaman değil.

Read Entire Article