Uzman Analist Açıkladı: Bu Altcoin Yüzde 200’den Fazla Artabilir!

2 years ago 122

Zaman zaman piyasanın popüler analistleri ciddi bir artış potansiyeli olduğunu düşündükleri kripto para birimlerini takipçileriyle paylaşıyor. Piyasanın popüler analistlerinden olan Coin Bureau da paylaştığı son YouTube videosunda ciddi bir artış yakalama ihtimali olduğunu düşündüğü altcoin’i açıkladı.

“Terra’yı Takip Etmekte Fayda Var”

Coin Bureau’nun açıklamalarına göre USDT ve USDC gibi stablecoin’ler merkezi hale geldikleri için bu kripto para birimlerine yatırım yapmak riskli olabilir. Terra projesi ise stablecoin’de merkezsizliğe önem veriyor ve bu da LUNA’nın 2022 yılında artması için önemli etken olarak gösteriliyor. LUNA, Terra projesinin yerel kripto para birimi iken UST de stablecoin’i olarak karşımıza çıkıyor.

Bu noktada analist, Terra’nın hala geliştirme aşamasında olduğunu ancak 2018 yılından bu yana çalışmaların yapıldığını ifade ediyor. Ayrıca Terra’da ye alan stablecoin birimlerinin LUNA ile destekleniyor olmasının da oldukça önemli olduğu düşünülüyor. LUNA yazının yayına hazırlandığı sırada 47 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Terra (LUNA) %200’ün Üzerinde Artabilir!

Son zamanlarda imza attığı gelişmeler sebebiyle Coin Bureau, LUNA’nın ciddi bir artış yaşayacağını ifade ediyor. Bu noktada son düşüşlere rağmen analist, LUNA’nın Eylül ayından bu yana iki kat arttığının altını çiziyor.

Ayrıca analist yaşanan düşüş dönemlerine rağmen LUN’nın çok güçlü kaldığını ve büyük borsalarda listelenmiş olmasına rağmen hala anlık hızlı artış yakalama potansiyeline sahip olduğunu ifade ediyor. Çünkü elde edilen verilere göre UST stablecoin’ine olan ilgi ciddi bir şekilde artıyor ve bu da LUNA fiyatına yansıyor.

Ayrıca analist, merkezi stablecoin’lerle ilgili gelebilecek bir düzenlemenin endişelerinin de olduğunu ve bu durumun yatırımcıları merkezsiz stablecoin’lere yönlendirdiğini ifade ediyor. Dolayısıyla UST’nin ve LUNA’nın da bu talepten karlı çıkacağını da ifade ediyor. Son olarak analist 2022 yılında Terra’nın %200 üzerinde artış yapabileceğini de ekliyor.

Read Entire Article