Uzman Analist: Bu 5 Altcoin Mart Ayında Pump Yapabilir!

2 years ago 88

Bitcoin ve dolayısıyla kripto para birimleri Mart ayına hızlı bir giriş yaptı ve Şubat ayında kaydedilen düşüşlerin bir kısmı geri alındı. Piyasanın popüler isimlerinden olan CryptoBusy de Mart ayında yükseliş ihtimali olan 5 altcoin’i yatırımcıları ile paylaştı.

Mirror Protocol (MIR)

CryptoBusy’nın ele aldığı ilk altcoin olan Mirror Protocol (MIR), Terra blok zincirinde Terraform Labs (TFL) tarafından oluşturulan sentetik bir varlık protokolü olarak tanımlanıyor. Mirror Protocol, MIR token sahipleri tarafından yönetilen on-chain hazine ve kod değişiklikleri ile ilk günden beri merkezsiz bir proje olarak nitelendiriliyor. Analist, TFL’nin MIR token’larını tutma veya satma niyeti olmadığını ve verilen herhangi bir yönetici anahtarı veya özel erişim ayrıcalığı olmadığını ifade ediyor. Bunun amacı ise tamamen merkezi olmayan, topluluk odaklı bir proje olmak.

CryptoBusy, yazının kaleme alındığı an itibari ile 1,3 dolardan işlem gören MIR token’ın Mart ayında bir pump yaşayabileceğini ifade ediyor.

Ripple (XRP)

Analistin listesindeki ikinci altcoin ise herkesin yakından tanıdığı Ripple (XRP). XRP, XRP Ledger adlı dağıtık bir defter veritabanının üzerinde bulunan RippleNet adlı bir dijital ödeme platformunda çalışan para birimi olarak tanımlanabilir. Bilindiği gibi SEC, Aralık 2020’de Ripple’a dava açmıştı ve analist Ripple’ın bu davayı kazanması halinde büyük bir artış yaşayacağını ifade ediyor.

Yazının kaleme alındığı an itibari ile 0,77 dolardan işlem gören XRP’nin bu yüzden Mart ayı için iyi bir seçim olacağı ifade ediliyor.

Chainlink (LINK)

Analistin ele aldığı üçüncü altcoin olan Chainlink, evrensel olarak bağlantılı akıllı sözleşmeler sağlayan bir blok zinciri soyutlama katmanı olarak tanımlanabilir. Merkezi olmayan bir oracle ağı aracılığıyla Chainlink, blok zincirlerinin harici veri beslemeleri, olaylar ve ödeme yöntemleri ile güvenli bir şekilde etkileşime girmesine izin vererek, karmaşık akıllı sözleşmelerin baskın dijital sözleşme biçimi haline gelmesi için ihtiyaç duyduğu kritik zincir dışı bilgileri sağlıyor.

Analist LINK’in son 6 ayda iyi bir performans sergilediğini ifade ediyor ve Mart ayı için de grafiklerin oldukça iyi göründüğünü dile getiriyor. LINK yazının kaleme alındığı an itibari ile 15 dolardan işlem görüyor.

Bu 3 popüler altcoin’e ek olarak analist Harmony (ONE) ve Audius (AUDIO) token’da da artışlar yaşanabileceğini dile getiriyor.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolayısıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article