Uzman Analist Listeyi Paylaştı: 60 Kat Ralli Yaşanacak Altcoinler!

2 years ago 94

Popüler bir kripto para analisti, piyasalarda yaşanan küçük çaplı yükselişin ardından aralarında Polygon’unda (MATIC) bulunduğu birkaç altcoin hakkında fiyat tahminlerinde bulundu.

Ralli Altcoin Listesi

Michaël van de Poppe Twitter üzerinden 619.400 takipçisine, kripto para piyasalarında yaşanan yükselişin ardından bazı altcoinlerde ralli beklediğini söyledi. Kıdemli analist 20 ile 60 kat arasında yatırım getirisi sağlayabilecek altcoinler olarak Polygon (MATIC), Cosmos (ATOM), Avalanche (AVAX), Concordium (CCD) ve SKALE (SKL)  biriktirdiğini belirterek açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Kripto para piyasalarında bir sonraki boğa döngüsüne girerken yavaş yavaş biriktireceğim bazı projeler: ATOM, MATIC, AVAX, CCD, SKL. İsimlerini sıraladığım projeler, bir sonraki boğa döngüsünde 20-60 kat getiri elde etmek için iyi bir fırsat olacak.

Ayrıca Fed Başkanı Jerome Powell Çarşamba günü düzenlediği basın toplantısında, faiz artırımlarının hızının önümüzdeki aylarda büyük olasılıkla yavaşlayacağını belirtmişti. Michaël Van de Poppe yapılan açıklamayı kripto para birimleri için iyi bir işaret olarak gördüğünü söyledi Tweet’te şu ifadelere yer verdi:

Jerome Powel’ın yaptığı faiz açıklaması kripto para piyasaları için iyiye işaret.

Piyasalar Açısından Olumlu İşaretler

Bunlara ek olarak Michaël Van de Poppe, Ethereum'un (ETH) ana ağında Eylül ayı içerisinde tamamlanması planlanan yükseltmenin genel piyasayı olumlu yönde etkileyeceğini ön görüyor. En büyük akıllı sözleşme platformu olan Ethereum’un ağın ölçeklenebilirlik sorunlarını çözmesi planan yükseltmenin hazırlık aşamasının sonlarına geliniyor. Kıdemli analist kripto para piyasaları ve Ethereum yükseltmesi hakkında şunları söyledi:

Kripto para piyasalarında yaşanacak ralli için ideal koşullar mevcut. Fed Başkanı Jerome Powell’ın yaptığı açıklamalar ideal şartların birinci sırasında yer alıyor. Ayrıca beklenen Ethereum yükseltmesi Eylül ayında geliyor. Piyasalar için olumlu yönde olan bu hareketlerin, Ethereum fiyatını 2.400 dolara ve Bitcoin fiyatını ise 28.000-30.000 dolar seviyesine taşıyacağını düşünüyorum.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolayısıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article