Uzman Analist Uyardı: Bu Dört Altcoinde Oldukça Kritik Seviyeler!

2 years ago 90

Önde gelen kripto para analisti piyasalarda yaşanan yükselişlerin ardından birkaç popüler altcoin için kritik seviyeleri takipçileriyle paylaştı.

ADA Ve AVAX

Kıdemli analist Michaël van de Poppe  Twitter üzerinden yaptığı paylaşımıyla 618.000 takipçisine Cardano ( ADA ) hakkında şunları söyledi:

ADA mevcut seviyede güçlü görünüyor, ancak direnişte. Bu seviyeyi aşarsak, bir sonraki adımda 0,67 ABD dolarını göreceğimizi varsayıyorum. Ayırca 0,48 ABD dolar seviyesi uzun vadeli yatırım için iyi bir seviye olabilir.

Yazı kaleme alındığında ADA 0,49 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Uzman analist Van de Poppe sonraki Twett’te, Layer-1 protokolü Avalanche'ın ( AVAX ) diğer kripto para birimlerine benzer şekilde bir direnç bölgesiyle  karşı karşıya olduğunu söyleyerek açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Tüm kripto para piyasalarının mevcut konumda bir direnç bölgesiyle karşı karşıya olduğunu düşünüyorum. Aynı durumun AVAX için de geçerli.

Yazı kaleme alındığında AVAX, yazı yazılırken 24.87 dolar seviyesinden işlem görüyor.

MATIC Ve FTM

Bunlara ek olarak van de Poppe takipçilerine Ethereum (ETH) tabanlı bir platform olan Polygon’nun (MATIC) fiyatında büyük olasılıkla önemli bir düşüş ivmesi olabileceğini öne sürerek kripto para birimi hakkında şunları söyledi:

Polygon’u ele aldığımızda ise durumlar biraz farklı. Kripto para biriminde 0.73 dolar seviyesinin altına gelebilecek bir kırılmanın, fiyatının daha düşük seviyelere gerilemesinde neden olabilir.

Son olarak bir diğer popüler altcoin olan Fantom'u ( FTM ) ele alan kıdemli analist, kripto para biriminde yaşanan mevcut düzeltmenin devam edebileceğini belirterek açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Büyük bir yükselişin ardından genellikle önemli bir düzeltme yaşanır. Aynı şey FTM için de geçerli. Veriler incelendiğinde kripto para biriminin önünde önemli bir koşu ve yukarı yönlü bir momentum gözlenebilir ancak böyle bir momentum sırasında mutlaka düzeltmeler gerçekleşecektir.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolayısıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article