Uzman Analiste Göre Mayıs’ta Kazandıracak Yüksek Potansiyelli 3 Altcoin!

2 years ago 120

Bitcoin (BTC) ve önderliğindeki kripto piyasası Elon Musk’ın Twitter’ı satın alma haberi sonrası ciddi bir yükselişe geçmiş ancak sonrasında yaşanan olaylarla bunu koruyamamıştı. FED’in faiz artırımları sonrası para sıkılaştırma politikasını sürdürmesiyle yatırımcılar, giderek korkuya sürükleniyor.

Bu nedenle çoğu yatırımcı, piyasanın giderek çökeceğini düşünüyor. Ancak bir kripto analisti olan CryptoBusy, bu ay için kısa vadeli büyük potansiyele sahip 3 altcoini işaret ederek fiyat artışı yaşayacaklarını vurguluyor. Analistin öngördüğü gibi Bitcoin (BTC) her ne kadar düşüş trendinde olsa da bu düşük fiyatlı altcoinler, yatırımcılar tarafından büyük ilgi görebilir.

ApeCoin (APE)

Analistin ilk önerdiği altcoin BAYC’nin ekosisteminden ApeCoin (APE) oluyor. Her ne kadar APE, bu yazı yazılırken son 24 saatte %6’nın üzerinde bir düşüş yaşayarak 12 dolar civarında işlem görse de son bir haftaya bakıldığında ciddi bir toparlanmada olduğu görülüyor. Analist, özellikle düşüş zamanında APE için en iyi satın alma anının bu olduğunu belirtiyor. Ayrıca whitepaper’ın olması ve tüm kriptolar düşerken bile yükseliş sergileyebilmesiyle APE, yatırımcılara güven de aşılıyor.

Bunun yanı sıra analist, APE’nin özellikle BAYC ekosisteminde olmasının yatırımcılara güven vermesi gerektiğini de vurguluyor. Hali hazırda BAYC, en büyük floora sahip NFT koleksiyonlarından biri olmasıyla da arkasında duran yatırımcıların sağlamlığını gösteriyor. Analist, böylece APE’nin Mayıs ayında en az iki kat kadar yükseleceğini ve hatta uzun vadede ise yeni ATH’lere ulaşabileceğini belirtiyor.

STEPN (GMT)

Analistin radarında yer alan ikinci altcoin bir metaverse coin olan STEPN (GMT) oluyor. Solana blockchaininde kendine özgü bir uygulaması olan STEPN, bir ayakkabı ile yürüyerek para kazanmayı vadediyor. Son zamanlarda metaverse coinlere artan ilgi ile beraber STEPN de ciddi bir benimsenme yaşıyor. Bu yazı yazılırken ise GMT, son 24 saatteki %4’e yakın düşüşüyle yaklaşık 2,67 dolardan işlem görüyor.

STEPN, diğer metaverse P2E oyunlarına göre piyasada yeni yer alıyor ve konsepti olan NFT spor ayakkabı ile yürüme ve koşmanın kazandırması çoğu yatırımcıyı kendine çekiyor. Bu noktada analist, yürüdükçe para kazandıran bu uygulamanın günde 10.000 adım atılmasıyla 50 dolar kadar kazandırmasını işaret ederek haftada 1.000 dolara varan kazanç elde ettirebileceğini vurguluyor. Ayrıca analist, bu NFT spor ayakkabıların satın alınması ve tokenının talebinin artmasıyla GMT’nin fiyatını Mayıs’ta en az %50 kadar artırabileceğini vurguluyor.

Harmony (ONE)

Analistin listesindeki son altcoin Harmony (ONE) oluyor. Harmony, özellikle düşük ücretiyle dikkat çekiyor. Bu yazı yazılırken ONE, son 24 saatteki %4’e yakın düşüşüyle yaklaşık 0,073 dolardan işlem görüyor. Yüksek enflasyonun olduğu bu dönemde ONE, yatırımcılara daha alınabilirlik ve piyasa değerine göre ise güvenirlik vadediyor. Analist, ONE’nin ATH’sinin 0,37 dolar olmasına dikkat çekiyor ve ONE’nin tekrardan bu seviyelere gelmesinin yakın olduğunu savunuyor.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolayısıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article