Uzman Analistin Radarındaki Airdrop Projeleri: “Sabırsızlıkla Bekliyorum”

1 year ago 71

Kıdemli bir kripto para analisti yaklaşmakta olan 10 airdrop etkinliğine dikkat çekiyor ve yatırımcılara bunlardan nasıl yararlanacakları konusunda tavsiyelerde bulundu. Uzman kripto para stratejisti Miles Deutscher, Twitter üzerinden 257.000 takipçisine paylaştığı 10 airdrop etkinliğine çok dikkat etmeleri konusunda uyardı. Analiste göre airdrop’lar, yatırımcıların para kazanması için harika bir yol.

MASK ve ZRO

Miles Deutscher piyasada en yaygın kullanılan kripto para cüzdanlarından biri olan MetaMask'ın (MASK) airdrop'una dikkat çekiyor. Ücretsiz tokenları toplamak adına yatırımcıların cüzdanın tescilli yerleşik takas platformunu kullanması, Metamask köprüsünü kullanması, Gnosis Safe'i kullanması ve NFT tutması gerekeceği belirtildi. Listedeki bir sonraki airdrop, bir birlikte çalışabilirlik blok zinciri olan LayerZero (ZRO). Airdrop'u toplamak için, kullanıcıların protokolün DAO'su olan Stargate Finance'e oy vermesi, ardından LayerZero'daki proje binalarını kullanması ve ayrıca topluluğun finansal ekosisteminde aktif olması gerekecek.

Listedeki üçüncü kripto para birimi, bir Layer-2 Ethereum (ETH) ölçekleme çözümü olan zkSYNC (ARBI). Katılmak için yatırımcıların fonları protokole taşımaları, ETH'larını USD Coin (USDC) ile takas etmeleri ve tekrar geri almaları, belirli bir buluta bir dosya yüklemeleri, Gitcoin'e bağışta bulunmaları, token’larını talep etmeleri ve ardından protokolde takas işlemine devam etmeleri gerekecek.

Analistin Airdrop Listesi

Uzman isim Miles Deutscher daha sonra akıllı sözleşme platformu ZetaChain'in (ZETA) airdrop'una dikkat çekiyor. Token’larını elde etmek için yatırımcıların anlaşmaya katılması, kimliklerini doğrulaması, Twitter'daki protokolü takip etmesi ve ardından ağında bir dizi görevi tamamlaması gerekecek. Stratejistin listesindeki beşinci proje, madenciliği yapılan bir Blockchain ağı olan Quai Network (QUAI). Airdrop'u elde etmek için kullanıcıların Twitter ve Discord hesaplarını protokolün kontrol paneline bağlaması ve projenin sosyal medya kampanyasının aktif üyeleri olması gerekir.

Listedeki son kripto para projesi ise Layer-2 ölçeklendirme çözümü Arbitrum (ARBI) ve merkezi olmayan sosyal ağ Lens Protokolü (LENS). Arbitrum'un airdrop'unu toplamak için yatırımcıların varlıklarını diğer Ethereum Virtual Machine (EVM) zincirlerinden protokole bağlaması, Arbitrum'un merkezi olmayan uygulamalarıyla etkileşim kurması ve projenin iyimser özeti olan Arbitrum Odyssey'e katılması gerekecek. Son olarak, LENS airdrop'unu toplamak için kullanıcıların tek yapması gereken bir hesap açmak ve ücretsiz bir Lens Protokolü alan adı almak.

Read Entire Article