Uzmanlar Uyardı Bu Kritik Seviyelere Dikkat: Bitcoin, Ethereum, Solana

2 years ago 95

Kripto para piyasalarında yaşanan değer kayıplarının ardından 20.000 dolar seviyelerine tutunmaya çalışan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) için uzman analist yorumlarda bulundu. BTC/USD paritesini ve birkaç altcoini ele alan analist şu tahminlerde bulundu.

Bitcoin (BTC)

Bitcoin’de yaşanan yükselişin 21.250 dolarlık direnç seviyesini aşamadığını ileri süren analist boğaların yeterince güç toplayamadığını bu sebepten kripto para biriminin 20.000 dolar seviyelerine gerilediğini belirtti. Yaşanan düşüşler ile lider kripto para biriminin fiyatının 20.550 dolarlık destek bölgesinin ve 21 basit hareketli ortalamanın (H1) altına düştüğünü söyledi. Ancak Bitcoin’in aşağı yönlü hareketinde, 19.850 dolar civarında çok önemli bir destek bölgesi olduğunu öne sürdü.

Uzman analist destek bölgesi olan 19.850 dolar seviyesinin altına gelebilecek net bir hareketin ciddi bir düşüşün önünü açabileceğini ifade etti. Lider kripto para biriminin beklenen yukarı yönlü hareketinde, 20.550 dolar seviyesinin yakınındaki direnç bölgesini aşması gerektiğini belirtti.

Ethereum (ETH)

Kripto devi Ethereum’da (ETH), benzer şekilde yükseliş hareketinde 1250 dolarlık direnç bölgesini geçemeyince fiyatında gerileme görüldüğünü söyledi. Bu başarısız girişimin neticesinde Ethereum’un fiyatının 1.155 dolarlık destek seviyesinin altın gerilemesine neden olduğu öne sürdü.

Analist kripto devi Etherum’un yukarı yönlü hareketi için önünde 1.125 dolar seviyelerinde bulunan kritik bir direnç bölgesi olduğunu belirtti. Ayrıca 1.125 doların üzerinde bir toparlanma olmazsa, kripto para biriminin fiyatının bir sonraki büyük destek bölgesi olan 1.020 dolar seviyesine kadar gerileyebileceğini iddia etti.

Solana (SOL)

Uzman analist popüler altcoin Solana’nın (SOL), 25 dolar bölgesinin yakınında bir destek bölgesi oluşturduğunu ve bir toparlanma dalgası başlatabileceğini öne sürdü. Grafikleri ele alan uzman kripto para biriminin fiyatının 21 günlük basit hareketli ortalamanın üzerinde bulunduğunu belirtiyor. Ayrıca Solana’nın 34.50 dolara yakın olan destek bölgesi ile bir yükseliş trendine hazır olduğunu ileri sürdü. Ancak trend çizgisi desteğinin altında aşağı yönlü bir kırılmanın, 25 dolar seviyesine doğru bir düşüşe yol açabileceğini iddia etti.

Read Entire Article